لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم میشه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍
من پیام نور با سوابق ثبت نام کرده بودم ولی نمیدونم نتیجش و چجوری ببینماز طریق نقطه قبولی سراسری که م ...
باید انقدر بزنی تا باز بشه این خطا به خاطر باگ سایته بزن برات میاره
لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم میشه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍
مرسی عزیزممخوشحالم بالاخره سختیای کنکور تموم شد استرسام تموم شد باید برم تهران دوره جدیدی از زندگیمو ...
منم خیلی خوشحالم هم برا شما هم برا خودم هم همه کسایی که قبول شدن
انشاالله که پله های موفقیتو دونه دونه با دل خوش بالا بری
هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙
ممنون عزیزمم ببخشید من یادم رفت بهت تبریک بگم مبارکت باشه قبولیت😍ان شاءالله موفق باشی تو مسیرت عزیز
مرسی عزیزم🥺✨💛
هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙
میتونستم برم دولتی شهرستان نذاشتن انقدر گریه کردمامیگن پیام نور سطحش پایینه خجالت میکشم بگم به کسی
نه اصلا ام اینطوری نیست اونایی که اینطوری میگن ازش چیزی نمیدونن وگرنه دانشگاه بدی نیست اتفاقاً نیمه دولتی هم هست