2777
2789
عنوان

جورابای شوهرمو پاره کردم

220 بازدید | 14 پست

شوهرم منو برده پیش خودش سرکار ولی کسی نمیدونه گوشیش با همکارامون در مورد کار حرف میزنه منم میخواستم ببینم عصبانی شده دادو بیداد ک راضی نیستم ازت ببینی ،  تو حالا همکار من شدی نباید حرفای منو با همکارا ببینی چی میگم باهاشون. بعد تازه منم پرت میکنه هولم میده . بهش میگم مگه در مورد کار نیست چرا نباید بدونم مگه میخاد چی بشه، میگه تو رابطت با همکارا تاثیر میذاره منم عصبانی شدم رفتم کل جوراباشو قیچی کردم  ، روز بعدش ازش عذرخواهی کردم من رفتم سمتش هزار بار ازش معذرت خواستم یکبار نیومد سمتم بگه منم معذرت میخوام اگه بد حرف زدم یا هولت دادم ،واقعا موندم چیکار کنم ،منم دیگ نمیرم سمتش تا اون بیاد ،مگ دختره هزار بار نازشو بکشم، بیرون با همه هر هرو کرکر داره تو خونه اخمو یه لبخند نمیزنه بعد اون دعوا .....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارت اشتباه بوده باید یاد بگیری خشمتو کنترل کنی چون با انجام یک کار احمقانه مثل این دیگه تو میشی ادم ...

اره اشتباه بود ولی ازش معذرت خواستم اون یبار نیومد بگه منم معذرت میخوام ، الان انگار یچیزم من بدهکار شدم بهش

😕🥴🥴عجب یا تاپیکت سرکاریهیا خیلی ساده ای

ن عزیزم سرکاری نیست ، پیاماشم با همکارا خوندم در مورد کاره و در مورد جیز دیگه ای حرف نمیزنن از اون لحاظ بهش اطمینان دارم ولی اینکه میگ تو رابطت با همکارا خوب نیستو نمیفهمم