یک عمر زندگی، جوانی، تمام لحظه های خوبی که میتونی بعد از جدایی برا خودت بسازی، فدای حرف مردم میکنی؟؟؟ مردم کیلویی چند؟ همین مردم فردا خودتم افسردگی بگیری،آسیبهای شدید روحی روانی بگیری، میان برات یه لیوان آب بدن دستت، نه بخدا، من جات بودم طلاق میگرفتم، از نو میرفتم دنبال درسم، یا دنبال یک حرفه پولساز مثل آرایشگری یا خیاطی
باش کم کم میگه نرو.بابام ب شوهرم گف بیا دنبال زنت ببر خونه شب اومد دنبالم تا سوار ماشین شدم بد حرف زد باهام.توهین کرد گفتم پس بزار پیاده شم برگردم گف غلط کردی اومدی کلی حرف بد زد
بعد تو خونه گوشیم گرف رمزش عوض کرد گف اگ ببینم کسی زنگ زده یا پاشو گذاشته خونه من آتیش میزنم خونه رو.اون شب ب قرآن دلم میخواست بمیرم روم فشار بود از لحاظ روانی.بعدشصب شد دیدم نمی تونم دووم بیارم.مامانم زنگ زد بهش گفتم بیاد دنبالم اومد من رفتم خونه مامانم شب شوهرم زنگ زد گف کجایی گفتم خونه مامانم.گف گمشو بیا پایین گفتم نمیام اومد خونمون سروصدا راه انداخت.مامان بابام حرف زدن قرار شد رفتیم خونه بحث مون تموم شه.اونم قبول کرد.تا سوار ماشین شدم دوباره گف گ.ه خوردی اومدی کلی فحش ب من و مامانم داد.حتی برام شارژ هم نمیزنه