2777
2789
عنوان

خودکشی

177 بازدید | 11 پست

لطفا نصیحت نکنین...من از زندگی کردن خستم..اتافاقات خیییلی دردناکیم برام نیفتاده فقط نمیدونم چرا دوست ندارم دیگه ادامه بدم..بگید چه قرصی از داروخونه میشه بگیرم بخورم که بمیرم..یا چجوری و کدوم رگمو بزنم که رگ عصبیم اسیب نبینه و دردش بیشتر نشه..مرسی🤍

تعداد رای : 3
نظرسنجی
لطفا یه راه حل بگید
1
33%
لطفا کمکم کنین
2
66%

نکن این کارو

به فنا میری نمیمیری تا ابد حسرت میخوری

من یه بار یه گوهو خوردم الان کاری به معدم کردم یه چی کوچولو بخورم بم نسازه تا مرگ میرم برمیگردم

هیچوقت فک نمیکردم یه روز انقد بزرگ شم که سه سال دیگه برم دانشگاه،،،،، الانم فک نمیکنم ولی یه روز پیر میشم و بعد از اون میذارنم تو قبر.... زندگی همینه دیگه=-=

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مهم میشه حسرت میکشی چرا این کار کردی قبل انجام دادنش بزن تو نت مریم قربانی خودکشی

زدم قبلا...ولی خوب از تصمیمی ک دارم نمیتونم پشیمون بشم...واقعا واقعا خستم..دیگ نمیتونم ادامه بدم

زدم قبلا...ولی خوب از تصمیمی ک دارم نمیتونم پشیمون بشم...واقعا واقعا خستم..دیگ نمیتونم ادامه بدم

من نمیخوام اذیتت کنم اگه دوست داشتی مشکلتو بگو شاید کمی سبک بشی

این دنیا هر چی بد باشه میگذره چند سال دیگه شاید دردی که الان میکشی خیلی کم تر بشه یا اصلا یادت بره 

من نمیخوام اذیتت کنم اگه دوست داشتی مشکلتو بگو شاید کمی سبک بشیاین دنیا هر چی بد باشه میگذره چند سال ...

درد من یادم نمیره هیشکی منو نمیخواسته حتی مامانم...دردام کم ک نمیشه هیچ بیشترم میشه

درد من یادم نمیره هیشکی منو نمیخواسته حتی مامانم...دردام کم ک نمیشه هیچ بیشترم میشه

این که نمی خوانت  ارزش نداره به خاطرش خودکشی کنی  هزار برابر بدتر کشیدم دارم تحمل میکنم هفتاد هشتاد سال بدبختی میکشم تموم میشه خودش دیگه با یه مشاور حرف بزن حتما