2777
2789

ترم قبل دانشگاه اسفند با یه پسری آشنا شدم که ارتباط بینمون شروع شد ، رابطمون خیلی خوب بود ، دوستانه صحبت میکردیم و حالم کنارش خیلی خوب بود

علاقه قشنگی داشت شکل میگرفت حتی نشونه هایی میداد که دوستم داره

تا اینکه اردیبهشت این وسط با یه خانومی آشنا شد و دختره پرید وسط رابطمون و دیگه جواب منو نداد ، منم یه مدت طولانی پیام میدادم و هیچ جوابی نمیومد برام ، کم عقلی کردم و به دختره گفتم که با همچین آدمی که یهو یه روز اینجور ول میکنه میره موندنت اشتباهه و شخصیتش ناپایداره ،

اونم همه اینارو برد گذاشت کف دستش و پسره بهم پیام داد و کلی تخریبم کرد که اگه من اینجوریم چرا با من میگشتی و خرابم کرد ، با دختره میومد تو کلاس باهم تا منو ناراحت کنن

خیلی درد کشیدم ، اما دوستام نذاشتن هیچ توضیحی بهش بدم

بعد چند ماه این ترم دیگه نیومد دانشگاه ، از گروها لفت داد ، تا اینکه یکی از دخترای ترم بالایی گفت که تو یکی از کلاس هاشون هست

منم واقعا دلم تنگ شده براش اونقدر احمقم، 

نمیدونم چیکار کتم ولی دلم میخواد برم و بهش بگم که چقدر بد منو قضاوت کرد و رفتارش باعث شد تا چند ماه عذاب بکشم…

موندم اینکارو کنم یا نه

خیلی حالم بده  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی دلم تنگ شده براش تو این چند ماه آخه

دیوانه ای؟

برای آدمی که برات ارزشی قائل نمیشه؟ 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

میخای بازم خودتو کوچیک کنی ؟!

بجای اینکه ب یه غریبه التماس کنی و ببخشیدا گدایی محبت کنی رو خودت کار کن ب خودت التماس کن ک فراموشش کنی 

مردا اصلا زن ضعیف و بی اراده دوس ندارن 

بری دوباره کوچیکت میکنه 

قوی باش و خودت ،خودتو دوس داشته باش 

اینهمه سرگرمی تو دنیا هست اون یه گزینه رو خطش بزن 

فک نکن درکت نمیکنما ،دقیقا چون همینکارو من کردم و دیدم ک چقد حالم خوبه وقتی درگیری ذهنی ندارم و اسیر یه آدم نیستم دارم پیشنهاد میدم بهت