2777
2789

دکتراحقوق جزا فوق داشته باشید همین راه روتامقطع بالاترادامه میدیدیامعلمی؟من به خاطربچه هام کلاقیدهمه روزدم الان دومی یکم بزرگترشده میگم دوباره ادامه بدم معلمی بنظرم شغل راحت تری پارسال ترازم خوب شدولی متاسفانه چون امارثبت نام بالابودقبول نشدم برااستخدامی شوهرمم خیلی علاقه داره برم سرکارخودمم همینطورفقط نمدونم رشته خودمودوس دارم ولی سخت خیلی ولی معلمی راحت ترقبول میشی یعنی زحمت کمتری داره خوندنش 

نوردخت وماهدختم😍خدایادخترانم رودرزیرسایه الطاف ومحبتت محافظت بفرما❤️

معلمی

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علاقه و تمایلت سمت معلمی هست پس اون راهو برو.دکترا مسیر سختی هست، واقعا باید هدف داشته باشی برای خون ...

خیلی سخت خیلی زیادمعلمی راحتره بنظرم

اگه خودت رو در خد معلم صبور میدونی خوب معلم ساعت کاری کمتری دارعحقوق خواندی کانون وکلا بهتر نیست تاد ...

خیلی سخت من چندسال گذشته همه روفراموش کردم 😢

نه وکالت سرمایه میخوادمنم همه سرمایموجای دیگه برابچه هاگذاشتم

موفق باشید 

پول توشه پووووول

پول که داشته باشید، بهتر به بچه ها و نزدیکان خودتونم می‌رسید،،، البته اگه علاقه به کار وکالت داشته باشید

آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری

موفق باشید پول توشه پووووولپول که داشته باشید، بهتر به بچه ها و نزدیکان خودتونم می‌رسید،،، البته اگه ...

علاقه دارم ولی اینقدتوشهرمون وکیل هستن که بیکارن وکالت شغل سخت 

سنم براادامه وشاغل شدن خب یکم بالارفته

من 32

سنم اصلا هم بالا نیست،،، احساس بچگی دارم هنوز

شما رو اهدافتون تمرکز کنید، به همش هم می‌رسید انشاالله 

آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری