2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من شش ماه پیش اندولیفت پلک انجام دادم پیش دکتر الهه لطفی نتیجش همونطوری که میخواستم شد از دکترمم خیل ...

چرا دروغ می گید و مدام تبلیغ دروغ برای الهه لطفی می کنید. من خودم و دوستام ی دوره پیشش رفتیم و هیچ نتیجه ای نداشته و چند برابر جاهایی دیگه هم پول گرفت

من پیش دکتر پهلوان زاده اندولیفت صورت کردم توی کیلینیک ترمه.چون خیلی حساس بودم خیلی پرس و جو کردم ولی کلینیک ترمه اولین جایی هم هست که  این کارو انجام دادن خیلی راضی ام.و خیالتون راحت باشه .

✨ **کنار ما زیبا باشید و زیبا بمانید!** ✨

آیا آمادهاید تا بهترین نسخه خودتان را کشف کنید؟ ما باور داریم که زیبایی، فراتر از ظاهر است؛ زیبایی، اعتماد به نفس است، حس خوب زندگی است و سلامتی پوست و موی شماست. 🥰

ما با افتخار، تجربهای منحصر به فرد و **شخصیسازی شده (هفتبههفت)** را برای شما فراهم میکنیم. اینجا، شما فقط یک مراجعهکننده نیستید، بلکه عضوی از خانواده ما هستید! فضایی **صمیمی، خودمانی و سرشار از انرژی مثبت** که در کنار آن، با **بالاترین استانداردهای بهداشتی و کاملاً استریل**، به زیبایی شما رسیدگی میکنیم. 🩺💖

**چرا ما را انتخاب کنید؟**

* **خدمات جامع و تخصصی:**

* **لیزر موهای زائد:** با پیشرفتهترین دستگاهها از جمله **الکس سرد کوترا** و **لیزر الیت پلاس اپوجی پلاس**، برای حذف دائمی موهای زائد.

* **جوانسازی پوست:** انواع روشهای نوین شامل اندولیفت، اندوآراف، هایفو، کربوکسی، CO2 فرکشنال، RF فرکشنال برای شادابی و طراوت پوست.

* **درمان مشکلات پوستی:** موثرترین روشها برای درمان آکنه و تیرگی پوست.

* **رفع ریزش مو:** با بهرهگیری از جدیدترین تکنیکها.

* **خدمات فرمدهی و لاغری:** دستگاه اندرمولوژی برای لیفت پوست و ایجاد اندامی ایدهآل.

* **خدمات تزریقی:** تزریق ژل و بوتاکس برای جوانسازی و رفع خطوط چهره.

* و کلی خدمات زیبایی دیگر! 💉🌿

* **رویکرد هفتبههفت:** ما هر جلسه را با در نظر گرفتن نیازهای خاص شما طراحی میکنیم تا بهترین نتیجه را بگیرید.

* **تضمین سلامتی و بهداشت:** تمام اقدامات در محیطی کاملاً استریل و با رعایت دقیق پروتکلهای بهداشتی انجام میشود. اطمینان از سلامت شما، اولویت اول ماست.

* **تیم متخصص و دلسوز:** پزشکان و اپراتورهای باتجربه ما، با علم روز و لبخند همیشگی، شما را در مسیر رسیدن به زیبایی همراهی میکنند.

**دیگر نگران نباشید!**

* پوستتان شادابی خود را از دست داده؟ 😔

* از شر موهای زائد خسته شدهاید؟ 😩

* به دنبال اندامی خوشفرمتر هستید؟ 💪

* میخواهید خطوط چهرهتان جوانتر به نظر برسد؟ ✨

**جواب همه اینها اینجاست!** 👇

همین حالا به جمع خانواده ما بپیوندید و تفاوت را احساس کنید. ما اینجا هستیم تا به شما کمک کنیم، زیبا باشید و همیشه زیبا بمانید.

**برای رزرو وقت و مشاوره رایگان، با شماره ۰۹۳۸۶۸۱۷۶۹۹ تماس بگیرید.**

در صورت عدم پاسخگویی، لطفاً پیغام بگذارید؛ در اسرع وقت با شما تماس خواهیم گرفت.

**کلینیک ما واقع در تهران، منطقه سعادتآباد، با دسترسی آسان، آماده پذیرایی از شماست.** 🚗💨

#زیبایی #پوست #مو #لیزر #جوانسازی #هایفو #اندولیفت #بوتاکس #ژل #کاشت_مو #کلینیک_زیبایی #تهران #سعادت_اباد #سلامتی #اعتماد_به_نفس #مد #فشن #پوست_صاف #پوست_شفاف #پوست_و_مو #خدمات_زیبایی #زیبایی_طبیعی #پوست_چرب #پوست_خشک #الکس_سرد #الیت_پلاس #اپوجی_پلاس #تیرگی_پوست #ریزش_مو #لیزر_مو_زائد