2777
2789

سلام عزیزم صبحت بخیر

صمیمی شدن با ادما یه سری اصول داره

اول اینکه باید خوب بشناسیشون

و دوم اینکه باید یه سری حد و حدود رو حفظ کنی باهاشون

کل چیزای زندگیتو نریزی بیرون و بهشون بگی 

حالا مادر ادم که بحثش جداست ولی خب برای خواهر باید یه سری چیزا رعایت شه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با هر فردی باید ببینی چه شخصیتی داره .

نگاه از بالا به پایین داره به من 

حسادت میکنه

چند بار تا حالا بهم حمله کرده جای زخما رو دستم مونده نرفته . هر وقت نگاه زخمام میکنم بیشتر ازش بدم میاد. 

نگاه از بالا به پایین داره به من حسادت میکنهچند بار تا حالا بهم حمله کرده جای زخما رو دستم مونده نرف ...

خب کمتر سر راهش قرار بگیر . 

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
از مادرشوهر و خواهر شوهر رسیدیم به مادر وخواهر

این روزا مادر و خواهر از مادرشوهر و خواهر شوهر بدترن

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

من با خواهرام خیلی صمیمیم راضی بین هم نداریم خیلی باهم خوبیم خداروشکر، تیکه های وجودمن

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

بله من با تنها کساییی که صمیمی هستم ابجیمه در مرحله دوم مامانم

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

سلام عزیزم صبحت بخیرصمیمی شدن با ادما یه سری اصول دارهاول اینکه باید خوب بشناسیشونو دوم اینکه باید ی ...

سلام 

خیلی وقتا که اصلا با هم حرف نمیزنیم

بیشتر وقتا من پیش قدم میشم برا حرف زدن. میگم خواهرمه بده اینجوری باشیم با هم.

اما وقتی با هم حرف میزنیمم به دو هفته نکشیده دوباره رابطمون خراب میشه.

وقتی که با هم حرف میزنیم خیلی فضولی میکنه تو کارام. خیلی احساس کمبود میده. دائم درمورد تیم و ظاهر بقیه حرف میزنه و هیچ حرف جدیدی نداره. دائم به من حس نیاز میده. و توقع داره منم باهاش همراهی کنم اگه نکنم دوباره باد میکنه. منم میگم همون بهتر که تنها باشم. 

چند باریم بهم حمله ور شده و دستمو زخمی کرده جای زخمش هنوز هست هر وقت بهش نگاه میکنم ازش بدم میاد. چون خودش روی پوستش خیلی حساسه.

از مادرشوهر و خواهر شوهر رسیدیم به مادر وخواهر

از امضات معلومه یه زن با اصالتی، یه ایرانی و آریایی واقعی 🧚‍♀️

نظرات رو نخونده از قسمت اعلانات پاک میکنم ازنجس ترین ادما اونایی هستن که بافقر بچه دار میشن 🐮

سلام خیلی وقتا که اصلا با هم حرف نمیزنیمبیشتر وقتا من پیش قدم میشم برا حرف زدن. میگم خواهرمه بده این ...

ببین کلا تو باید یه فضای شخصی داشته باشی برا خودت

نه که همه چیتو بهش بگی

اونم نباید توی همه چیز شما دخالت کنه

نیازی نیست بهش دروغ بگی

فقط هرچیزی که حس میکنی شخصیه رو بهش جواب سربالا بده

چند سالشه

و شما خودت چند سالته

بله،

ولی صمیمیت را نباید اینطور تعریف کرد که حریم شخصی بین افراد از بین بره و همینطور نیاز نیست تمام رازها یا مشکلاتی که در زندگی زناشویی پیش میاد مطرح کنید. جز راست نباید گفت، هر راست نشاید گفت...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
ببین کلا تو باید یه فضای شخصی داشته باشی برا خودتنه که همه چیتو بهش بگیاونم نباید توی همه چیز شما دخ ...

اتاق منو کارگاه خیاطیش کرده 

وقتایی که میرم تو یه اتاق که یکم تنها باشم درو میاد باز میذاره میره یا انقدر صدا درمیاره که من پاشم برم اتاق دیگه ایم نداریم . تو حالم که میرم در حال رو از عمد باز میذاره دود سیگار میاد تو . وقتی بهش میگم در رو ببند میگه تو حساسی من طبق قوانین تو رفتار نمیکنم

من ۲۶ 

اون ۲۸

اتاق منو کارگاه خیاطیش کرده وقتایی که میرم تو یه اتاق که یکم تنها باشم درو میاد باز میذاره میره یا ا ...

باید راجب این موضوعات باهاش صحبت کنی حتما

ولی خب با زبون خوشو محترمانه