2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بله عزیزم من بودم و خیلی چیزارو امتحان کردم میشه بگی ساکن کجایی . چون توی تهران یه جارو میشناسم بی برو برگرد مشکلت حل میشه . من بعد از شش سال جاهای مختلف رفتن رفتم اونجا تازه من با گرید بالا بودم ولی کامل حل شد توی سیزده جلسه 

ی سری مراحل داره کسی که بلده ازش بپرسین

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

بله عزیزم من بودم و خیلی چیزارو امتحان کردم میشه بگی ساکن کجایی . چون توی تهران یه جارو میشناسم بی ب ...

بنظرم به نظرات آدمای عادی گوش نده . چون کسی تا این مشکل و نداشته باشه و نرفته باشه برای درمان اصلا نمیتونه راهنماییت کنه . چون خودم اینکارارو کردم میگم نکن

شهنرستانم

اتفاقا از شهرستان هم میومدن اونجا . حتی بعضیا بعد ازدواج و بچه دارشدن هم این مشکل وداشتن. چون همه فک میکنن با زور و اجبار باید حلش کنن و اینکارو میکنن و آسیب میبینن توی رابطه. بعدش مشکل براشون بوجود میاد. البته بنظرم باید متاهل باشید چون یه تمرین هایی داره که قبلش یه نامه رضایت ازت میگیرن . البته اونجا که من رفتم شناسنامه ی من و همسرم هم میخواستن که مطمئن شن همسرم هست و رضایت داره 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز