2821
2789

نظر مفید یه پزشک:

همسرت اول با یه انگشت برات بزارن.مثلا یک ربع.و روزی دوبار ...که اصلا ذهنت عادت کنه بفهمه قرار نیس کاری بشه.وقتی یه انگشت رو عادت کردی،دو تا باز تا چند روز.

من دکتری بود فقط بهم گفت تو لوسی لوسی نباش!!!خلاصه چند سال درگیر بودم ولی با حرف این دکتر بعد از اون چند روز تمرین ،ذهنم به شوهرم اعتماد کرد 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

متاهل

ببین اگه همسر همراهی داری حتما برو اینجا . بخدا انقدر کادر درمان خوبی داره من با وجود اینکه نزدیک سه سال میشه مشکلم حل شده هنوزم توی فضای مجازی باهاشون در ارتباطم و گاهی از چیزای دیگه ازشون سوال میپرسم . چون الان باردارم . سوال بارداری میپرسم و اونا خیلی راحت و بدون هیچ انتظاری جواب میدن . از اون روزی که مشکلم حل شد پیش خودم گفتم به محض اینکه بفهمم کسی این مشکل و داره بگم هیچ جا نره فقط بره اینجا . چون خودم خیلی جاها رفتم و حتی با برخورد های خیلی بدی مواجه میشدم بعضی جاها . یه وقتهایی هم فقط برای پول گرفتن پیشنهادهای الکی میدادن

اره خیلی زیاد توی ازدواج دوم هستم دیگه وحشتناکه درد و سوزش پزشک رفتم گف وان آب گرم

عزیزم 

شما کدام یک از علائم را دارید 

هنگام رابطه جنسی دچار دردهای شدید و آزاردهنده نبوده و پس از یک اتفاق مشخص همچون عفونت، یائسگی، تجربه رویداد آسیب‌زا، زایمان، جراحی و مشکلات عاطفی 

سلام کاربران دوست داشتنی نی نی سایت 
عزیزم شما کدام یک از علائم را دارید هنگام رابطه جنسی دچار دردهای شدید و آزاردهنده نبوده و پس از یک ا ...

هنگام رابطه میشم بچه ندارم عضلات منقبض میشن اذیتم همراه با سوزش عفونت ندارم

نظر مفید یه پزشک:همسرت اول با یه انگشت برات بزارن.مثلا یک ربع.و روزی دوبار ...که اصلا ذهنت عادت کنه ...

ببخشید نظر میدم و دخالت میکنم ولی این درمانش برای هرکسی یه جوره چون همه مثل هم نیستن. من گرید بالا بودم یعنی ترسم و انقباضم شدید بود و فقط اونا بودن که تونستن حلش کنن . چون اولش اروم شروع میکنن بعد دیگه حتی به ابزار پزشکی معاینه میرسن که اونارم تمرین میدن که بعدا برای معاینه پزشکی هم نترسی

هنگام رابطه میشم بچه ندارم عضلات منقبض میشن اذیتم همراه با سوزش عفونت ندارم

از دیگر علائم بیماری واژینیسموس 

• میل جنسی خود را از دست می‌دهند.
  • هنگام برقراری رابطه جنسی ترس و اضطراب شدیدی تجربه می‌کنند.
  • به هیچ وجه نمی‌توانند رابطه جنسی برقرار کنند.
  • واژن هنگام نزدیکی دچار سفتی و سوزش می‌شود.
  • ایجاد اسپاسم عضلانی شدید که در برخی اوقات به قطع شدن تنفس منجر می‌شود.
سلام کاربران دوست داشتنی نی نی سایت