2777
2789
عنوان

کیا بچشون چهل و یک هفتگی ب دنیا اومد🤕⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 53 پست
وای به من گفتن لگنت مناسبه زایمان طبیعیه ولی مناسب نبود پدرم دراومد

اره اولم بمن گفتن ولی واقعیتو از متخصصم شنیدم. 

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوتا پزشک معاینه کرد گفت لگنت خیلی خوبه و این حرفا ولی نبود خاک تو سرشون

اره واقعاااا

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

سر بچه تو لگن گیر کرد بزور زایمان کردم

وای خدا رحم کردا .

اره به خدا وگرنه ممکنه بود خفه بشه

نکنه بچه منم اینطور بسه ای خداا بخدا من همش میگقتم انه گناه داره ولی این بلا سر خودم اومد . این کاربری دوستمه من کاربریم تا ۳۰ روز تعلیق .

کاربری خودم 

@khatereh_2005  

شاید بشناسی 

من میخوام هفته دیگه برم بیمارستان امپول فشار بزنم بیاد خسته شدم

ای بابا منم

نکنه بچه منم اینطور بسه ای خداا بخدا من همش میگقتم انه گناه داره ولی این بلا سر خودم اومد . این کارب ...

عه میشناسمت که

میدیدمت تو تاپیکام 

نترس طوری نمیشه فقط  پیاده روی شدید داشته باش تا بلاهایی که سرم اومد سرتو نیاد