2777
2789

من الان دارم ۴۰ رو پر میکنم 

درد نداارم دکترم گفت ۴۰ و ۶ هفته ک شدی بیا برات وقت بزنم . میترسم ضرری داشته باشه. رشد بچم دو هفته عقبه جستش ریزه .

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

بعضیا تا ۴۲ هفته کامل هم رفتن نگران نباش 

اسمم کامل سیو نشده نوشتم( صلوات بفرستین برای خودتون)   ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاربر انه دختری در مزرعه

تگدونم خرابه نمیشه تگش کرد باز واست امتحان میکنم

@آنهaدختریhدرمزرعه‍  

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

ومن که با اسرار خانوادم رفتم اون روز چون درد نداشتم اصلا

انگار میخواستن بچم برام بمونه و گرنه اون روز نمیرفتم بچم مرده بود چون کیسه ابم پاره شده بود معلوم نبود کی بچم نفس نداشت و اوردنش بیرون چوب خشک بود خاک تو سر من

چهل هفته و شش روز عزیزم

دختر بزرگم چهل و یک هفته رد کرد هنوزم درد نیومد سراغم لکه بینی گرفتم رفتم

دختر کوچیکم چهل هفته و سه روز لکه دیدم البته شب رفتم گفتن وقت داری برو صبح بیاصبح دردام شروع شد دوساعت بعش رفتم مدفوع کرده بود خدارحم کرد

اگه علایم نداری زوده ولی علامت داشتی دیگه برنگرد خونه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

کاربر انه دختری در مزرعهتگدونم خرابه نمیشه تگش کرد باز واست امتحان میکنم@آنهaدختریhدرمزرعه‍

@آنهaدختریhدرمزرعه  

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

یکی۳۶هفته بدنیا اومد.پر از لایه چربی بود اینقدر زود اومده بود.‌ یکی ۳۸هفته که مدفوع کرده بود لحظه های اخر.کلا بچه هام عجولن

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

ایشالا بسلامتی فارغ میشید

وقتی تو چهل هفته هستید نگران دو هفته تاخیر رشدش نباشید، بچه های سزارینی 38 و 39 هفته به دنیا میان

هر زمان احساس درد و آبریزش کردید لطفا به دکتر مراجعه کنید ی موقع خدایی نکرده بچه بیشتر نمونه مدفوع نکنه

مال من ۴۱هفته به دنیا اومد دیگه داشت ۴۲میشد بزور کشیدمش بیرون😂😂

منم همیی بالا ب سرم داره میاد  

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

نترس😬

لگنم گفت تنگه یزره . رشد بجم عقب مونده دو هفته