2777
2789
عنوان

عذاب وجدان

476 بازدید | 46 پست

خانما من جاری هام و خواهرشوهرم همیشه با بچه‌هاشون مشکل دارن... بچه های اولشون بچه های دوم رو اذیت میکنن دختر خواهرشوهرم ۱۶ سالشه کاری کرده کوچیکه که ۳ سالشه شبا تو خواب جیغ میکشه چون بچه رو با لج و لج بازی عصبی کرده، یا جاریم دخترش ۷ سالشه پسر کوچیکه رو که یک سال و نیم سن داره رو می‌زنه یا بغل میگیره محکم تکونش میده... .

هر بار جاری هام و خواهرشوهرم رو میبینم که بچه های اولشون بچه های دومشون رو اذیت میکنن با خودم میگم کاش تا قبل اینکه نیلا بزرگ تر بشه و حالیش بشه دومی رو بیارم که همو آزار ندن برای همین هم امشب موقع رابطه هی تو گوش شوهرم خوندم بدون جلوگیری بیشتر کیف میده و از این حرفا(جلوگیریمون طبیعی هستش) اونم بعد اصرار های من ناچار قبول کرد... بعدم الکی بهش گفتم فردا برام قرص اورژانسی بخر شوهرمم گفت این قرصا اعتباری بهشون نیست... و من حالا دارم فکر میکنم اگه باردار بشم(چون تو دوره تخمک گذاری هستم احتمالش خیلی زیاده) نکنه ظلم در حق دختر ۱۰ ماهه‌ام باشه؟ حالم یه جوری شد.. استرس گرفتم، اگه شما بودین کدوم شرایط انتخاب می‌کردین؟ زود دومی رو بیارین یا با حسودی های بچه اول به بچه دوم و آسیب هایی که بهش میزنه کنار بیاین؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سومی رو باردارم و تو شیردهی باردار شدم. 

پسرم 5 سالشه به برادر 20 ماهش حسودی میکنه و میگه منو بگیر رو پات بخوابون و میگه با من حرف بزن و اینا اگه انجام ندم جیغ میزنه و یا بهم میگه داداشمو بندازیم سطل آشغال 😐 جالبیش اینه که دکتر بهم گفته باید بچه بیارم بخاطر اینکه پسرم از 1 سالگی دچار تاخیر کلامی شد و الان خیلی بهتر شده. 

ظر بقیه نمیدونم ولی بچه ها فاصله سنی شون کمتر باشه برای روحیه شون بهتره. البته نارحت نشو ولی نی نی شما خیلی کوچیکه من فاصله سنی پسرام 3سال و نیمه و این سومی که اتفاقی شد فاصله شون 2 ساله 

زندگی پر از سورپرایزه

من سومی رو باردارم و تو شیردهی باردار شدم. پسرم 5 سالشه به برادر 20 ماهش حسودی میکنه و میگه منو بگیر ...

آره خیلی کوچیکه الان اصلا فکر نمیکردم قبول کنه بعدم الان که میخواستم تاپیک بزنم تقویم پریودیم رو نگاه انداختم دیدم بعله توی دوره تخمک گذاری هستم... ولی دارم همش با همون فکری که اون اول داشتم با فکر اینکه شاید اینجوری بهتر باشه و اگه فاصله کم باشه حسودیش کمتره و این حرفا خودمو آروم کنم 

این چیزا تو بچه ها واقعا طبیعیه خوده شما باید جوری با بچه بزرگتون رفتار کنید که هیچگونه احساس کمبود محبتی نکنه تا این رفتار هارو انجام بده

البته هرچقدر سعی کنید برابر رفتار کنید باز هم یه سری حسودی هایی هستند بینشون 

الزاما لازم نیست که اینجوری به خودتون سخت بگیرین

به نظر من که سنشون نزدیک هم باشه خیلی تو درس خوندن کمکشون میشه

احساس میکنم مهربونی بینشون هم بیشتره من خودم با خواهرم ۳ سال تفاوت داریم خواهرم ۳ سال کوچیک تره همیشه پشت هم بودیم دعوا داشتیم ولی دلمون نمیومد خیلی همو اذیت کنیم خیلی هم با هم جور بودیم