خانما من جاری هام و خواهرشوهرم همیشه با بچههاشون مشکل دارن... بچه های اولشون بچه های دوم رو اذیت میکنن دختر خواهرشوهرم ۱۶ سالشه کاری کرده کوچیکه که ۳ سالشه شبا تو خواب جیغ میکشه چون بچه رو با لج و لج بازی عصبی کرده، یا جاریم دخترش ۷ سالشه پسر کوچیکه رو که یک سال و نیم سن داره رو میزنه یا بغل میگیره محکم تکونش میده... .
هر بار جاری هام و خواهرشوهرم رو میبینم که بچه های اولشون بچه های دومشون رو اذیت میکنن با خودم میگم کاش تا قبل اینکه نیلا بزرگ تر بشه و حالیش بشه دومی رو بیارم که همو آزار ندن برای همین هم امشب موقع رابطه هی تو گوش شوهرم خوندم بدون جلوگیری بیشتر کیف میده و از این حرفا(جلوگیریمون طبیعی هستش) اونم بعد اصرار های من ناچار قبول کرد... بعدم الکی بهش گفتم فردا برام قرص اورژانسی بخر شوهرمم گفت این قرصا اعتباری بهشون نیست... و من حالا دارم فکر میکنم اگه باردار بشم(چون تو دوره تخمک گذاری هستم احتمالش خیلی زیاده) نکنه ظلم در حق دختر ۱۰ ماههام باشه؟ حالم یه جوری شد.. استرس گرفتم، اگه شما بودین کدوم شرایط انتخاب میکردین؟ زود دومی رو بیارین یا با حسودی های بچه اول به بچه دوم و آسیب هایی که بهش میزنه کنار بیاین؟