2777
2789
عنوان

عذاب وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 46 پست
این چیزا تو بچه ها واقعا طبیعیه خوده شما باید جوری با بچه بزرگتون رفتار کنید که هیچگونه احساس کمبود ...

آخه همسرم یه چیزایی میگه که من وحشت میکنم مثلا میگه باید حسابی دخترمون رو غرق توجه کنیم بعد دومی رو بیاریم وقتی اینجوری میگه من همش فکرم درگیر این میشه که خب بچه نوزاد ۳ ، ۴ ماه اول توجه خیلی زیادی میخواد من تا ۴ سال دیگه اولی رو غرق تو جه کنم بعد یهو توجه به اون زیادی نصف بشه روحیه‌اش بیشتر آسیب میبینه و همین باعث حسادت میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس باردار هم بشی مشکل جسمی نداری خداروشکر. ایشالا که هرچی میخوای همون اتفاق بیفته واست

نه از نظر جسمی خوبم مالی هم در کل شرایطمون بد نیست فقط اینکه زمستون ها کار شوهرم سخت میشه تو برف و باران بی‌کار میشه گاهی وگرنه خوبیم از این نظر ها فقط اینکه شوهرم راضی نیست و گولش زدم الان هم استرس گرفتم همین 

شما هم اینطوری بودین؟ خوب بودین باهم؟

آره ما ۵ تا بودیم😄

گیس و گیس کشی میکردیم ولی اصن خصومت نداشتیم الانم که

همه مون مزدوج شدیم کمک حال همیم😍

یه تاجی _ سرور تیمای ایران💙
آره خیلی کوچیکه الان اصلا فکر نمیکردم قبول کنه بعدم الان که میخواستم تاپیک بزنم تقویم پریودیم رو نگا ...

بهتربن کاروکردی درسته شایداولش خودت اذیت بشی ولی برای بچه هات بهتربن انتخاب بود

بهتربن کاروکردی درسته شایداولش خودت اذیت بشی ولی برای بچه هات بهتربن انتخاب بود

شما چند تا بچه دارین؟ شرایطتون اینجوریه؟ 

الان که شوهرمو گولش زدم و کار خودمو کردم استرس گرفتم 

شما چند تا بچه دارین؟ شرایطتون اینجوریه؟ الان که شوهرمو گولش زدم و کار خودمو کردم استرس گرفتم

۲تا فاصلشون ۴ساله راضیم 

اما کسایی ک فاصله بچشون کمتره هنوز زودترباهم همبازی شدن وهوای هموداشتن

یکم به خودت رحم کن دختر، بچه اگه محبت نبینه حسودی میکنه حالا میخواد فاصله سنیشون ۱۰ سال باشه یا چند ماه

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان