2777
2789

اون روز تو دعوا پدرم گفت با اون قیافه نداشتت زبون درازی هم می‌کنی امروزم داداشم بچس میگه تورو هیشکی نمیگیره چون زشتی واقعا🤦🏻‍♀️

به خدا ادعای خوشگلی ندارم قیافم معمولیه ولی دیگه در اون حد اینا میگن اعتماد به نفسمو از دست دادم همش هرکس نگام می‌کنه چهرمو قایم میکنم حس میکنم خیلی زشتم اعتماد به نفسم کاملا از بین رفته هیچ جمعی نمیرم🥺🥺🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم من چون بحث قیافه شد دارم اینو میگم نه برای تعریف 

خداشاهده هر جایی که میرم همه میگن چشم و ابروت خیره کنندست و چشمات بی مثاله اما کافیه با پدرم بحثم بشه دقیقا چند روز پیش بهم گفت چشمات شبیه ابلیسه فلانی بهمانی 

اینم بدون توی دعوا حلوا پخش نمیکنن هر کی هر چی به ذهنش برسه میگه 

کسی که به بلوغ عقلی رسیده در تاپیک هام شرکت کنه🙏

بحث به دل نشتن هس زشت و زیبا  نیس 

کسی که زیبا تره شاید زود تر به دل بشینه 

ولی با شناخت هرکسی به مرور ( در صورت اخلاق خوب و..) اونم به دل میشنه 

مردی که می گوید : تنها تورو دوست دارم مانند زنی هست که قول داده مغازه هارو بگردد ولی چیزی نخرد☹️ ممد هوگو 2001 

هرچی خودتو قایم کنی و حس بد به خودت بدی این حرفا از اطراف بیشتر میشه ولی هرچی پر رو تر باشی و به خود ...

اصلا وقتی میگن میخندم به خودم نمی‌گیرم ولی روم تاثیر گذاشته ناخودآگاه

اول از همه حساس شدی ،امکان نداره زشت باشی ،هیچکس زشت نیست ،خدا تورو آفریده و خلق کرده که به خودت بگی زشت ،ببین قیافت دست خودت که نبوده خدا خلقت کرده ،حالا به هر نحوی ،این تویی که باید خودتو دوست داشته باشی ،ینی از فردا بهت بن زشت ،آیا واقعأ زشتی و باید بترسی ،نه عزیزم باید یه نفس عمیق بکشیو بگی من که خیلی خوبم ،حتمأ اون شخص یه مشکلی داره ،همه وی برمیگرده به اعتماد به نفس

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

ببین عزیزم من چون بحث قیافه شد دارم اینو میگم نه برای تعریف خداشاهده هر جایی که میرم همه میگن چشم و ...

نمی‌دونم ولی درکل از اون روز خیلیییی وضعیت روحیم تاثیر گذاشته

خودمم از همین میترسم دوست ندارم ازدواج کنم🤦🏻‍♀️

بزار بهت ی چیزی بگم همه میگن من زیبام ولی ی بار تو دعوا یکی برگشت بهم گفت فکر کردی تو کی هستی تو زشتی هزار بار خودش به زیباییم اعتراف کرد ولی ی باری که گفت پس ذهنم موند یادت باشه نشی مثل من که اون ی مورد موند پس ذهنش