2777
2789

دوستان من خیلی اضافه وزن دارم دیگه دارم به خودکشی فکر میکنم😭

میشه کسایی که تجربه داشتن پیشنهاد بدن  بین موارد زیر 

کالری شماری زیره،کالری شماری کرفس ،رقص ، رژم کتوژنیک کرمانی، رژیم فستینک کرمانی،رژیم سفره خانواده کرمانی، رژیم لیمومی ، غفاری دایت ، پیاده روی و...

با هر کدوم خوب کم کردین بگین عمل هم نگین میترسگ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من تو گروه رژیم عضو بودم وبه شددددت راضی بودم چون گروهی بود خیلی انگیزه داشتم ولی رژیم های دیگه رو از وسط های بیخیال میشدم 

کتو را اصلن پیشنهاد نمیکنم خیلی سخته زود خسته میشی 

اول وآخر خودتی وخدا تماااام
واقعا برگشت نداره عوارض چی؟ شما از کجا کتو گرفتی؟

من خیلی خیلی گرفتم 

بعد مدت ها گرفتن دیگه وزنم پایین نیومد

رژیم شیر گرفتم یخورده اومد پایین 

فعلا باز استپ وزن گرفتم سه چهار کیلوم مونده نمیاد پایین 

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

۳۰

ببین زیاد نیست نمیگم کمه ولی زیادم نیست تو میتونی خودتو لاغر کنی با انگیزه برو جلو و هر نوع رژیمی که راحت بودی رو بگیر و فقط مهم کاهش وزنته من خودم فستینگ رو پیشنهاد میکنم که توش غذاش خانوادس فقط ولی رعایت شده

برو طب سنتی رژیم اصلاح مزاج بهت میده راحت میای سر وزن. من حالا برعکسم ازبس طبعم گرمه لاغر میشم خودبه خود. رفتم سنتی بهم رژیم اصلاح مزاج داد خوب داشتم پیش میرفتم اما بچه کوچیک داشتم نتونستم رژیم و سر وقت ادامه بدم باز لاغر شدم اما اصلاح مزاج عالیه و موندگارم هست وزنی که کم میکنی یا میگیری

❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍

وای به منم بگید دلم میخواد مثل این کره ای ژاپنیا لاغر لاغر و قدبلند باشم .

من الفااسلیم خوردم

یبارم گلوریا خورده بودم

وزنم ۷۸ بود شدم ۶۵

دور شکم پهلوم ۲۰ ۲۱ سانت کم شد ازش

یه خانم ترکمن بود از استان گلستان برام فرستادن

از یه شهرستان مرزی بود انگار

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم