2777
2789
عنوان

بی بی چک

410 بازدید | 46 پست

امروز 6روز از پری گذشته نصف شب رفتم دستشویی صبحم رفتم بعد تصمیم گرفتم بی بی چک بزارم منفی شد یعنی میشه چون ادرار غلیظ نبوده منفی شده؟ کاش حداقل کمرنگ میشد آخه بعد شیش روز   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هاله ای چیزی نبود؟

همیشه پریودات نامنظمه؟

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
میگن بیشترین میزان هورمون hcg صبح در ادرار هستش شاید شما چندبار رفتین دسشویی نشون نداده فرداهم امت ...

دلم به همین خوشه خدا کنه سر این باشه.. دل درد ندارم مثل پری فقط سمت چپم خیلی کم تیر میکشه و یه کم کمردرد دارم 

من دوبار امروز بیبی چک استفاده کردم هاله کمرنگ بود نمیدونم چیکار کنم سه روز مونده به پریودم

هاله کم رنگم یعنی مثبت دیگه عزیزم چون زود زدی کمرنگه پس مبارکه

دلم به همین خوشه خدا کنه سر این باشه.. دل درد ندارم مثل پری فقط سمت چپم خیلی کم تیر میکشه و یه کم کم ...

انشالله که صبح بزنی و مثبت باشه عجله نکن گلم منم کمر درد دارم تاسه روز دیگه میمیرم و زنده میشم

دلم به همین خوشه خدا کنه سر این باشه.. دل درد ندارم مثل پری فقط سمت چپم خیلی کم تیر میکشه و یه کم کم ...

انشالله خیره ولی دیدی نیومدپری برودکتر

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  
نه اصلا..سابقه ندارم اصلا

من اولین ماه اقدامم پری شش روز عقب افتاد اونم بی سابقه ، ماه بعدش باردار شدم خداروشکر

حالا شما صبر کن اگه پری نشدی دوباره ب ب چک بزار یا برو مستقیم آز بده

ب هر حال تاخیر پریودیت چیز خوبیه

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
من دوبار امروز بیبی چک استفاده کردم هاله کمرنگ بود نمیدونم چیکار کنم سه روز مونده به پریودم

شما که بدو برو آز بده

منم دو روز مونده به پریودم هاله انداخت

فرداشم پریدم آز دادم

مثبت بود

دیروز هم فهمیدم دختره