2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 46 پست
من دوبار امروز بیبی چک استفاده کردم هاله کمرنگ بود نمیدونم چیکار کنم سه روز مونده به پریودم

حامله ای مبارک منم قبل پری مشخص شد خیلی کم رنگ

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره حتما میرم میترسم عوض اینکه اوضاع بهتر شده باشه درد دیگه ایی پیدا شده باشه

نه نگران نباش انشالله چیزی نیست

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  
دلم به همین خوشه خدا کنه سر این باشه.. دل درد ندارم مثل پری فقط سمت چپم خیلی کم تیر میکشه و یه کم کم ...

تیر کشیدن تخمدونا نشونه بارداریه ان شاءالله خدا دامنتو سبز کنه

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
تیر کشیدن تخمدونا نشونه بارداریه ان شاءالله خدا دامنتو سبز کنه

فدات مرسی..توروخدا شما مامانا که الان جوجوی پاک دارید تو دلتون برا ما هم دعا کنید

شما که بدو برو آز بده منم دو روز مونده به پریودم هاله انداخت فرداشم پریدم آز دادم مثبت بود دیروز ...

برای من ۵روز به پری هاله انداخت.

شنیدم کسایی که قبل از پری بی بی مثبت میشه بچشون دختره.

برای من دختر بود.چن نفر دیگه هم مثل من دختر بودن.حالا نمیدونم چقد درسته

میگن شبا ، فرشته ها از آرزوی آدما ، قصه میگن واسه خدا , خدا کنه همین حالا رویای تو گفته بشه پیش خدا
میگم تا سه روز دیگه که پریودمه صبر کنم  اگه نشدم برم دل تو دلم نیست

من چهار روز قبل پری ب ب چکم مثبت شد ولی من ی هفته بعد از تاخیر پری آز دادم

میگم تا سه روز دیگه که پریودمه صبر کنم  اگه نشدم برم دل تو دلم نیست

خانمی وقتی بیبی کمرنگ نشون داده صددر صد آز نشون میده من جای تو بودم میرفتم

فدات مرسی..توروخدا شما مامانا که الان جوجوی پاک دارید تو دلتون برا ما هم دعا کنید

حتما