امروز 6روز از پری گذشته نصف شب رفتم دستشویی صبحم رفتم بعد تصمیم گرفتم بی بی چک بزارم منفی شد یعنی میشه چون ادرار غلیظ نبوده منفی شده؟ کاش حداقل کمرنگ میشد آخه بعد شیش روز
من دوبار امروز بیبی چک استفاده کردم هاله کمرنگ بود نمیدونم چیکار کنم سه روز مونده به پریودم
حامله ای مبارک منم قبل پری مشخص شد خیلی کم رنگ
بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
میگم تا سه روز دیگه که پریودمه صبر کنم اگه نشدم برم دل تو دلم نیست
من چهار روز قبل پری ب ب چکم مثبت شد ولی من ی هفته بعد از تاخیر پری آز دادم
فدات مرسی..توروخدا شما مامانا که الان جوجوی پاک دارید تو دلتون برا ما هم دعا کنید
حتما