2821
2789

حواهر من که بی محبت و سرد و بی خیره... اونقدر دلم رو شکسته که یک جورایی دیگه دوستش ندارم... خوش باشه با عزیزانش...

حیف از اون همه مهر و محبت و دلسوزی و خیرخواهی.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خواهر ندارم.. ولی هیچ وقتم دلم نخواسته ک خواهر داشته باشم... دوستام هستن

منم با دوستم خیلی صمیمی بودیم

اسم ش را تو گوشی م آجی ذخیره کرده بودم

ولی به خاطر یه اتفاق قطع رابطه ایم

حیف. .......

منم با دوستم خیلی صمیمی بودیم اسم ش را تو گوشی م آجی ذخیره کرده بودم ولی به خاطر یه اتفاق قطع رابط ...

خوب دیگه...

دوست اگه خیانت کنه و خنجر بزنه با یه دکمه از زندگیمون حذف میشه...

ولیبا خواهر ک نمیشه اینکارو کرد...

من به سر سبزی این زندگی ایمان دارم
خوب دیگه... دوست اگه خیانت کنه و خنجر بزنه با یه دکمه از زندگیمون حذف میشه... ولیبا خواهر ک نمیشه ...

دوستم هم شوهرش نمی زاره با هم در ارتباط باشیم

نمی دونم چی کار کنم

دارم کم کم فراموشش می کنم

دلم برای روزهایی که با هم بودیم خیلی تنگ شده

حواهر من که بی محبت و سرد و بی خیره... اونقدر دلم رو شکسته که یک جورایی دیگه دوستش ندارم... خوش باشه ...

سلام معمولا خواهر ها تو مجردی دعوا و کتک کاری داشتن، من و خواهرم داشتیم و الان البته با هم خوبیم، شما هم کتک کاری با خواهرت داشتی؟ زور کدوم بیشتر بود؟

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
سلام معمولا خواهر ها تو مجردی دعوا و کتک کاری داشتن، من و خواهرم داشتیم و الان البته با هم خوبیم، شم ...

زورمون یکی بود ولی اون با جیغ و ناز و ادا حمایت مادرمو میگرفت.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
2790
2823
2791
2779
2792