2777
2789
عنوان

طلاق

151 بازدید | 5 پست

با سلام. من 35 ساله هستم. از سال 89 به عقد شوهرم دراومدم.بعد ازدواج مدتی بیکار بود و زیر بار کار کردن نمیرفت. چون من ساغل بودم. با فشار زیاد راضی کردمش که تو شرکت پدرم کار کنه. هنوز همونجا مشغوله. ولی مدام میگه من تا چندسال دیگه بیشتر کار نمیکنم. مسولیت پذیر نیست. همه اش تو رویا سیر میکنه. راضی به بچه دار شدن نیست. از لحاظ جنسی هم بسیار سرد مزاجه. اخلاق خوبی نداره. انگار تو این 6 سال که از ازدواجم میگذره مدام دارم هلش میدم. دچار افسردگی شدم. میخوام ازش جدا بشم. ولی مطمئنم راضی به طلاق نیست. یه خونه 50 متری داریم که 2 دانگ به نام منه. اگر ممکنه منو راهنمایی کنید که چه کاری باید انجام بدم.

تعداد رای : 1
نظرسنجی
*
0
0%
*
0
0%
*
0
0%
*
1
100%

چقدر شبیه داستان زندگی من بود 🤔🤔اولش گفتم نکنه خودم نوشتم یادم رفته ، ببین بهترین راه برات طلاق توافقی هست ، چون حق طلاق با مرده باید باهم سازش کنین ، سر نحوه پرداخت مهریه ، اجرت المثل و غیره سازش کنی و توافقی پیش بری ، مثلا مهر رو اقساط بده یا یه مقداری ازش رو بده ، ولی توافقی بهتره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با سلام در این خصوص به سایت وکیل فتح اللهی مراجعه کنید ایشان وکیل خانواده معروف تهران با ودارای 30 مقاله حقوق خانواده در روزنامه هستند البته سرش شلوغه وهمیشه 2 روز بعد وقت میده شمارش 09121463248 

https://vakiletehran.ir/