2777
2789
عنوان

ایتا گوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 31 پست
از پی وی هم پاکش کردم دیگه اسمش نمیاد از بلاک دربیارم

اگه پیام نمیده دربیار

ی آهنگ رو اونقد پلی میکنم تا دیگه خود خواننده میزنه رو شونه ام میگه حاجی خودت بخون،از اینجا ب بعد دیگه من نیستم😁

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ممیتونی عکسشو بفرستی

نیگا کن برو اول تو حریم خصوصی وامنیت

بعد لیست مسدود شده ها

ی آهنگ رو اونقد پلی میکنم تا دیگه خود خواننده میزنه رو شونه ام میگه حاجی خودت بخون،از اینجا ب بعد دیگه من نیستم😁

حریم خصوصی و امنیت و بزنم اسم طرف میاد .... هنوز نصب نکردم

گرفتی ما رو

نصب نکردی پس با اون پسره کجا چت کردی

گرفتی ما رونصب نکردی پس با اون پسره کجا چت کردی

ایتا داشتم تو یه کانال بودم از پسره هم کانال بود اومد پی وی پیام داد پیام هاشو پاک کردم بلاکش کردم گفتم پاک کنم دوباره بریزم اسم یارو نیاد 

ایتا داشتم تو یه کانال بودم از پسره هم کانال بود اومد پی وی پیام داد پیام هاشو پاک کردم بلاکش کردم گ ...

ببین گیرایت خیلی ضعیفه ها ی فکری ب حال خودت بکن

اولش بهت گفتم دیلیت اکانت کنی دیگه میشه مث روز اول همه چی پاک میشه

ولی اگه فقط حذف کردی بعد الان دوباره میخای نصب کنی همون چیزا ک قبلا داشتی بالا میاد برات

حالا دوباره هی بپرس😂😂😂

ببین گیرایت خیلی ضعیفه ها ی فکری ب حال خودت بکناولش بهت گفتم دیلیت اکانت کنی دیگه میشه مث روز اول هم ...

من که گفتم نمیخوام اکانت کنم اونجوری شوهرم میفهمه خیلی شکاکه یه چیزی باشه پشتشو میگیره

من که گفتم نمیخوام اکانت کنم اونجوری شوهرم میفهمه خیلی شکاکه یه چیزی باشه پشتشو میگیره

نترس چیزی نمیشه

الان ک نصب شد برو حریم خصوصی بعدش لیست مسدود شده ها

بعد پی ویش میاد آزادش کن