2821
2789
عنوان

ایتا گوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 31 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حریم خصوصی و امنیت و بزنم اسم طرف میاد .... هنوز نصب نکردم

گرفتی ما رو

نصب نکردی پس با اون پسره کجا چت کردی

من:ارتباط برقرار کردن تو جامعه ک کاری نداره....راننده اسنپ:قابل نداشت.....همچنان من:سلام برسونید🥴🤧

گرفتی ما رونصب نکردی پس با اون پسره کجا چت کردی

ایتا داشتم تو یه کانال بودم از پسره هم کانال بود اومد پی وی پیام داد پیام هاشو پاک کردم بلاکش کردم گفتم پاک کنم دوباره بریزم اسم یارو نیاد 

ایتا داشتم تو یه کانال بودم از پسره هم کانال بود اومد پی وی پیام داد پیام هاشو پاک کردم بلاکش کردم گ ...

ببین گیرایت خیلی ضعیفه ها ی فکری ب حال خودت بکن

اولش بهت گفتم دیلیت اکانت کنی دیگه میشه مث روز اول همه چی پاک میشه

ولی اگه فقط حذف کردی بعد الان دوباره میخای نصب کنی همون چیزا ک قبلا داشتی بالا میاد برات

حالا دوباره هی بپرس😂😂😂

من:ارتباط برقرار کردن تو جامعه ک کاری نداره....راننده اسنپ:قابل نداشت.....همچنان من:سلام برسونید🥴🤧

ببین گیرایت خیلی ضعیفه ها ی فکری ب حال خودت بکناولش بهت گفتم دیلیت اکانت کنی دیگه میشه مث روز اول هم ...

من که گفتم نمیخوام اکانت کنم اونجوری شوهرم میفهمه خیلی شکاکه یه چیزی باشه پشتشو میگیره

من که گفتم نمیخوام اکانت کنم اونجوری شوهرم میفهمه خیلی شکاکه یه چیزی باشه پشتشو میگیره

نترس چیزی نمیشه

الان ک نصب شد برو حریم خصوصی بعدش لیست مسدود شده ها

بعد پی ویش میاد آزادش کن

2823
2791
2779
2792