2789
عنوان

😭😭😭😭😭دلمه بمیرم

143 بازدید | 12 پست

بقران تصمیم گرفتم شنبه ک میرم مدرسه خودمو از پل بندازم ت رود خونه دیگه از سر کتک و فحش راحت میشم از سر فقیری و بی پولی 😭😭آرامش ندارم ن درس بخونم ن چیزی هیچ کاری برام نکرده پدرم از عمرش ن کالای تستی دارم ن چیزیییی رفیقام همه بهترین کتاب همه چی من هیچی ندازممم یه بدبختی خاک بر سرم کنکور بخوره ت سرم بمیرم راحت شم

عزیزم کتاباتو بخون 

تست میتونی از گوگل در بیار سعی کن بخونی قبول نشدی فدا سرت سال بعد کتاب تست بگیر بخون وقتتم زیادتر میشه چرا غصه میخوره

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

با مردن تو چیزی حل نمیشه 

فقد به دل مادرت غم اضافه میکنی 

اینطوری هم‌این دنیاتو خراب میکنی هم اون دنیات

تلاش کن و‌درستو بخودن خودتو به ی جایی بند کن به عوض این چیزا

روزای خوب توی راه😎✌🏻

خب بنداز🌚 اولا درکشون کن دوما همین پول نتی ک داری و شکمت ک سیره و لباست که تنه رو اونا دادن... انقدر خودتو با بقیه مقایسه نکن اینجوری نابود میشی... مردم اونجوری ک نشون میدن نیستن همه چی گل و بلبل نیس... توام بزرگ شدی خودت برو سرکار اونا وظیفشون نیست همه چی واست بخرن چون تو الان یه دختر بالغی. 

متن ن غذاشونو میخام ن چیزیییی فقط کتکم نزنه منم ادمم

کاری نکن ک بزنن. اگه ام الکی زدن باید به یکی بگی ک باشون حرف بزنه یا کنترلشون کنه مثل مشاور و.... واقعانم نباید بزنن چون تو الان بزرگ شدی! الان بچه کوچیکم نمیزنن چه برسه به تو. باید ببریشون پیش مشاور

کاری نکن ک بزنن. اگه ام الکی زدن باید به یکی بگی ک باشون حرف بزنه یا کنترلشون کنه مثل مشاور و.... وا ...

آجی مامانم تنهااا کسیه ک دارم بهترین رفیقمه بیچاره تا کی جلو بابامو بگیره هعیییی آجی من جزئت دارم اسم مشاور بیارم ناقصم کرده

والا منم پی دی اف داشتم میخوندم لباسای زمستونم همش یه هودی بود که پنج سال باهاش رفتم مدرسه و اومدم مامانم فقط یه سیب یا لقمه کوچیک میذاشت بخورم و خیلی چیزای دیگه که باببتشون کلی خجالت میکشیدم 

ولی همش گذشت الان اصلا یادم نیس چجوری مدرسم تموم شد کنکورم که رتبم شد ۱۶۰۰ و از همه همکلاسیام بهتر

الانم مطمعنم اینقدی که من خوشبختم هیچکدومشون نیستن 

اتفاقا تو پتانسیل موفق شدن بیشتر داری تا بقییه این چیزی بود که خودم تجربش کردم 

آجی مامانم تنهااا کسیه ک دارم بهترین رفیقمه بیچاره تا کی جلو بابامو بگیره هعیییی آجی من جزئت دارم اس ...

عزیزم به آرومی باهاشون حرف بزن اول با اجی و مامانت هماهنگ کن اگه اوکی نشد به آشنایی دوستی رفیقی ک میدونی بابات حرفشونو قبول داره بگو باش حرف بزنن برین مشاور اصلااااا نباید تورو بزنه. هزینه های خورد و خوراک و پوشاک تو تا یه حد ممکنی وظیفشه و در هر شرایطی حتی اگه بدترین کاروام کنی نباید کتک بخوری

🙂🙂🙂🌞اجیییی خداروشکز فدات شمم

خدانکنه زیبا.. اره دیگه مطمعنم هیچکس بدبخت تر از من نبوده تو دوران مدرسه😂 همکلاسیامم همشون ننه بابا پولدار خیلییی سختم بود

ولی خب الان دانشگاهی که درس میخونم همشون ارزوشونو دارن و شوهری که کردم دهنشونو باز گذاشت😂

توهم توکلت به خدا مطمعن باش به موقعش خیلی قشنگ جبران میکنه