2777
2789
عنوان

سوره طه

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 24 پست
من کلا اهل نماز و اینا نیستم انتظاری هم ندارم از خدا چون فکر میکنم بنده ای نیستم که ازم راضی باشه و ...

خدا اگه ازات راضی نبود واسه روشن کردن دل یکی مثل من بدون نام و نشان انتخابت نمیکرد. اینطوری نگو

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برات دعا میکنم توام برام دعا کن ازدواج کنم و خوشبخت بشمچون همدردیم منم مث توام...🫠

ای خواهرررم چشمممم. فقط از خدا بخواه خیر برات پیش بیاره. انشالله به همین وقت اذان بهترینا برات اتفاق بیفته

دورت بگردممم خواهرررر. بخدا قلبمو روشن کردی. نور به قلبت بباره. ممنونم ازات. انشالله بهترینا سر راه ...

عزیزم نگو اینجوری  

کلا یه انگیزه ای داد حرفت بهم انقد کار داشتم امروز گفتم بمونه برا فردا ولی الان پامیشم کارامو میکنم فردا وقتم ازاد شه بشینم بخونم برات هرروز حس میکنم یه نفر گفت حتما حتما اینکارو بکن انرژی مثبت خوبی داد بهم کلا تاپیکت

تاپیکتم ذخیره میکنم میام بعدا سر میزنم به تاپیکات 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
خدا اگه ازات راضی نبود واسه روشن کردن دل یکی مثل من بدون نام و نشان انتخابت نمیکرد. اینطوری نگو

خدا از دهنت بشنوه خیلی وقت بود همچین حس خوبی نداشتم انشالله به آرزوت یجور برسی که خودتم باورت نشه و بیشتر و بهتر از چیزی که میخوای قسمتت بشه ❤️❤️

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
خدا از دهنت بشنوه خیلی وقت بود همچین حس خوبی نداشتم انشالله به آرزوت یجور برسی که خودتم باورت نشه و ...

اشک تو چشام میاری بخدا اینجور دعام میکنی. ممنون ازات