2821
2789
عنوان

کرایه تاکسی

120 بازدید | 18 پست

امروز داشتم از سرکار برمیگشتم  از من از همه بیشتر گرفت با اینکه مسیرم طولانی نبود از بقیه ۱۵ گرفت از من ۲۰  دوبارم پرسیدم گفتم چقد میشه با کلی اخم گفت ۲۰ 😐😑

نباید بپرسی باید مقداری ک هروز میدی رو بذاری کنار و بدی به طرف .

از فردا ۱۵ بذار کنار واس هر مسیرت

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نباید بپرسی باید مقداری ک هروز میدی رو بذاری کنار و بدی به طرف .از فردا ۱۵ بذار کنار واس هر مسیرت

اخه بار اولم بود با تاکسی میومدم اون مسیرو همیشه با مترو میام و اتوبوس

اخه بار اولم بود با تاکسی میومدم اون مسیرو همیشه با مترو میام و اتوبوس

پ بیخیالش. 

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

ن من اون دنیا حلالش نمیکنم ب مولا 😂

بخاطر من اسنپی حلالش کن؟ زحمت کشیم بخدا

بخاطر من اسنپی حلالش کن؟ زحمت کشیم بخدا

عه شما اسنپی هستین   چی تو دل اون بنده خدا گذشته بنظر شما  خیلی بده ولی واقعا رومم نشد بگم بهش ولی خودشون باید حلال حروم سرشون بشه🤕

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792