امروز داشتم از سرکار برمیگشتم از من از همه بیشتر گرفت با اینکه مسیرم طولانی نبود از بقیه ۱۵ گرفت از من ۲۰ دوبارم پرسیدم گفتم چقد میشه با کلی اخم گفت ۲۰ 😐😑
عه شما اسنپی هستین چی تو دل اون بنده خدا گذشته بنظر شما خیلی بده ولی واقعا رومم نشد بگم بهش ولی خ ...
شاید فهمیده اولین بارته یا بقیه مثلا همون ۱۵ دادن تو پرسیدی اینم انداخته بهت دیگه. بله کارش اشتباه بوده و قابل توجیه نیست.
شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........
۵ تمن چیزی نیس اما واقعا زشت بود کارش خیلی خیلی تو روز روشن دزدی
آره ذره مثقال که میگن همینه
شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........