najvayedel مدیر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 5374 عنوان جنسیت جنین | مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 44 پست سلام چند روز پیش رفتم آنومالی گفت دختره وسط پای جنین رو نشونم داد گفت بیین هیچی نیست صافه .گفتم قطعیه؟گفت آره قطعی دختره توی برگه سونوم هم زده دختره امکان اشتباه وجود نداره ؟قطعیه؟وسواس فکری گرفتم زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 1403/07/19 | 16:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
reyhhan عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 3417 مبارکه عزیزم حس تو درک میکنمکلا بچه خیلی شیرینه چه دختر چه پسرمن دختر داشتم و شوق پسر تو دلم بود که خدا بهم لطف کردانشالله دومی پسر باشه و جنست جور بشه
najvayedel مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 5374 میگن ان تی بگن دختر احتمال خطا زیاده ولی پسر بگن ۹۰ درصد درسته نه اصلا توی ان تی تشخیص قطعی نیست. چون اصلا توی سونو ان تی آلت بچه مشخص نیست .از روی شکل جمجمه و بنا بر تجربه و حدسی میگن زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله
najvayedel مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 5374 مبارکه عزیزم حس تو درک میکنمکلا بچه خیلی شیرینه چه دختر چه پسرمن دختر داشتم و شوق پسر تو دلم بود که ... خیلی ممنون گلم یه پسر دارم الحمدالله ❤️ زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله
لاتنللعهخن عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 2553 نه اصلا توی ان تی تشخیص قطعی نیست. چون اصلا توی سونو ان تی آلت بچه مشخص نیست .از روی شکل جمجمه و بنا ... اره درسته
najvayedel مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 5374 در کل به ان تی اعتمادی نیست نباید خرید میکردی گلم ، من بعد سونوی انومالی که گفت دختره خرید کردم .نه ان تی زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله
reyhhan عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 3417 خیلی ممنون گلم یه پسر دارم الحمدالله ❤️ چه خوبپس خدا تو شکر کن خدا بهت یه دخترم دادهدیگه چی بهتر از این
لاتنللعهخن عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 2553 خیلی ممنون گلم یه پسر دارم الحمدالله ❤️ خوب خداروشکر پس جنست جور شده 😍دوس داشتی اینم پسر باشه
لاتنللعهخن عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 2553 گلم ، من بعد سونوی انومالی که گفت دختره خرید کردم .نه ان تی اهان اوکی😍
najvayedel مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 5374 چه خوبپس خدا تو شکر کن خدا بهت یه دخترم دادهدیگه چی بهتر از این هرچی خیره و هرچی خدا بده فرقی نداره دختر و پسر 😍❤️ زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله
najvayedel مدیر استارتر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 5374 خوب خداروشکر پس جنست جور شده 😍دوس داشتی اینم پسر باشه فرقی برام نداره همین که خدا لطف کنه بهم بچه بده صحیح و سلامت خدا رو شاکرم . فقط سالم دنیا بیاد همین زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله
لاتنللعهخن عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 2553 فرقی برام نداره همین که خدا لطف کنه بهم بچه بده صحیح و سلامت خدا رو شاکرم . فقط سالم دنیا بیاد همین دقیقا منم بچه اولم هست خیلی هم سخت باردار شدم نزدیک ۵ سال طول کشید فقط از اول به خدا گفتم این بچه رو صحیح و سالم بزار بغلم شکرت
عارفه5 عضویت: 1395/05/04 تعداد پست: 7362 رشد موهام کمممم هاله سینه تیره نشد شکمم پهنه و شلسه ماه اول ویار زیاد گرسنگی زیاد اصلا عصبی نشدم سه ماه اولم خیلی گرسنه میشدید؟ زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
آیلاررر۳۲۳۲ عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 1456 خیلی ممنون گلم یه پسر دارم الحمدالله ❤️ عزیزم بارداری پسرت با الان فرق داره؟؟ تو دلم نی نی دالم 😍گناه داره 😘خوابیده
آیلاررر۳۲۳۲ عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 1456 مبارکه عزیزم حس تو درک میکنمکلا بچه خیلی شیرینه چه دختر چه پسرمن دختر داشتم و شوق پسر تو دلم بود که ... عزیزم بارداری پسرت با دخترتون فرق داشت؟؟ تو دلم نی نی دالم 😍گناه داره 😘خوابیده
reyhhan عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 3417 عزیزم بارداری پسرت با دخترتون فرق داشت؟؟ سر جفت شون تهوع آنچنانی نداشتم عزیزمولی سر پسرم کلی شیرینی خوردم و سر دختر حسابی ترشیسر دخترم خیلی گرمم بودسر پسرم به شدت لرز داشتماین دوتا متفاوت ترین بود