najvayedel مدیر عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 5374 عنوان جنسیت جنین | مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 44 پست سلام چند روز پیش رفتم آنومالی گفت دختره وسط پای جنین رو نشونم داد گفت بیین هیچی نیست صافه .گفتم قطعیه؟گفت آره قطعی دختره توی برگه سونوم هم زده دختره امکان اشتباه وجود نداره ؟قطعیه؟وسواس فکری گرفتم زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 1403/07/19 | 16:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیلاررر۳۲۳۲ عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 1456 سر جفت شون تهوع آنچنانی نداشتم عزیزمولی سر پسرم کلی شیرینی خوردم و سر دختر حسابی ترشیسر دخترم خیلی گ ... ممنون گلی میخواستم با خودم مقایسه کنم تو دلم نی نی دالم 😍گناه داره 😘خوابیده
reyhhan عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 3417 ممنون گلی میخواستم با خودم مقایسه کنم برا شما چه طوریه عزیزم
آیلاررر۳۲۳۲ عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 1456 برا شما چه طوریه عزیزم والا من بارداری اولم ن ویار ن تهوع ن از چیزی بدم میومد ن چیزی هوس میکردم الانم همینم فقط گاهی سردرد میگیرم گاهی خیلی کم تهوع هم سراغم میاد و میره اولی دختر بود این معلوم نیس چیه تو دلم نی نی دالم 😍گناه داره 😘خوابیده
بورانی_اسفناج عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 13279 اخه بچه خواب بود چه ربطی داره از شکل سر و جمجمه جنین میشه جنسیت رو تشخیص داد
reyhhan عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 3417 والا من بارداری اولم ن ویار ن تهوع ن از چیزی بدم میومد ن چیزی هوس میکردم الانم همینم فقط گاهی سردرد ... منم سر پسرم به شدت سر درد بودم ولی سردخترم نه
آیلاررر۳۲۳۲ عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 1456 منم سر پسرم به شدت سر درد بودم ولی سردخترم نه ویار و حالت تهوع بارداریاتونم فرق میکرد ؟؟ تو دلم نی نی دالم 😍گناه داره 😘خوابیده
reyhhan عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 3417 ویار و حالت تهوع بارداریاتونم فرق میکرد ؟؟ سر دخترم صبحا تحوع نداشتمولی سرپسرم گاهی داشتم صبحاولی من حسکردم بچه تون پسره
آیلاررر۳۲۳۲ عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 1456 سر دخترم صبحا تحوع نداشتمولی سرپسرم گاهی داشتم صبحاولی من حسکردم بچه تون پسره دوس دارم پسر باشه جنسم جور بشه .منم سر دخترم اصلا نداشتم سر این گاهی میاد سراغم ولی بازم سپردم بخدا 😘♥️ تو دلم نی نی دالم 😍گناه داره 😘خوابیده
reyhhan عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 3417 دوس دارم پسر باشه جنسم جور بشه .منم سر دخترم اصلا نداشتم سر این گاهی میاد سراغم ولی بازم سپردم بخدا ... انشالله عزیزم هرچی که تو دلته همون بشهمنم دختر داشتم اصلا قصد بارداری نداشتم دختر خیلی کوچیک بودولی ناخواسته شد خيلی افسرده شده تا مدت ها گریه میکردم تا ۴.۵ ماهگی به هیچ کس نگفتمآخر شوهرم رفت گفتچند وقت دیگه میری انومالی؟
آیلاررر۳۲۳۲ عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 1456 انشالله عزیزم هرچی که تو دلته همون بشهمنم دختر داشتم اصلا قصد بارداری نداشتم دختر خیلی کوچیک بودولی ... هفته آینده برم ان اتی انشالله ی ماه دیگه هم آنومالی تو دلم نی نی دالم 😍گناه داره 😘خوابیده
reyhhan عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 3417 هفته آینده برم ان اتی انشالله ی ماه دیگه هم آنومالی انشاالله که خیر باشههرچی بود لطفا تگم کن بهم بگو 💚
آیلاررر۳۲۳۲ عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 1456 انشاالله که خیر باشههرچی بود لطفا تگم کن بهم بگو 💚 ممنونم امشب تولدمه دعا کن برام خدا کادوی تولدمو بهم بده 😚😚😘خدا بچه های شما رو هم حفظ کنه زیر سایه پدر و مادر تو دلم نی نی دالم 😍گناه داره 😘خوابیده
reyhhan عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 3417 ممنونم امشب تولدمه دعا کن برام خدا کادوی تولدمو بهم بده 😚😚😘خدا بچه های شما رو هم حفظ کنه زیر سایه ... عزیزم💖💖تولدت مبارک و انشالله خدا سوپرایزت کنه💥💥💥ممنونمانشاالله که هرچی میخوایی بشه 💙
reyhhan عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 3417 ممنونم امشب تولدمه دعا کن برام خدا کادوی تولدمو بهم بده 😚😚😘خدا بچه های شما رو هم حفظ کنه زیر سایه ... روزی که باردار شدماز خدا خواستم اگه پسر بود حتما اسم شو میزارم محمد ولی خدا بهم لطف کرد و نعمت شو داداسم شو گذاشتم محمد سبحانیه نظر بود اگه دوست داشتی نیت کن
آیلاررر۳۲۳۲ عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 1456 روزی که باردار شدماز خدا خواستم اگه پسر بود حتما اسم شو میزارم محمد ولی خدا بهم لطف کرد و نعمت شو دا ... آره منم همین نیت رو کردم ♥️🌷ممنونم عزیزم تو دلم نی نی دالم 😍گناه داره 😘خوابیده