2777
2789
عنوان

سرد شده😓😓

214 بازدید | 10 پست

شوهرم اینجوری نبود چند وقته زیاد حرف هم نمیزنه.حتی پیام بدم بهش سرکار میگه چرا پیام میدی دوبار بیشتر زنگ بزنم اعتراضش بلند میشه اگه بگم مریض هستم هیچ توجه نمیکنه...نکنه پای یکی دیگه وسطه؟گوشی هاشو رمزاشو بلدم.اینم بگم بیرون میریم انقد از سر و وضعم ایراد میگیره با اینکه خودش خیلی خیلی عادیه ها ی واکس هم نمیزنه ب کفشاش..  خدا عاقبتمو بخیر کن.😭

مشگلات مالی و سختی های کار هم میتونه تاثیر بذاره

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

روی چی بیشتر تمرکز کنم؟چجوری بفهمم؟؟؟

اولش تکلیفت رو با خودت مشخص کن 

ببین میخوای دستش رو کنی یا نه

میخوای بعدش که فهمیدی طلاق بگیری یا بمونی 

اگر میخوای بمونی پیگیر نشو که عذاب بکشی اگر قصدت جدایی تا تهش برو 

اولش تکلیفت رو با خودت مشخص کن ببین میخوای دستش رو کنی یا نهمیخوای بعدش که فهمیدی طلاق بگیری یا بمون ...

چجوری تا تهش برم؟؟؟ی کم از نشونه هاش توضیح بده برام.زنگ و تماس مشکوک تا وقتی خونست ندیدیم بهش

خودش گفت ؟چ علایمی داشت شوهرت؟؟

هر جامیرفتم گیر میواد بم باهام دعوا میکرد یبار رفتیم‌پارک شالم کج شده بود وسیله دستم بود یه عالمه کمک نمیکرد برداره بعد بهم گف قیافشو نگا حالا چهره و اندامم عالیه ها انقد دلم شگس 

بهونه گیر بود سر چیزا جزیی دادو بیداد میکرد و میزد بیرون 

چجوری تا تهش برم؟؟؟ی کم از نشونه هاش توضیح بده برام.زنگ و تماس مشکوک تا وقتی خونست ندیدیم بهش

باید گوشیش رو بتونی چک کنی دیگه  پیام رسان هاش تماس هاش گالری گوشیش 

ببین هیچکسی بهتر خودت شوهرت رو نمیشناسه حس زن هاهم معمولا اشتباه نمیکنه  

اگر میدونی دغدغه مالی داره و تحت فشاره شاید بخاطر اون باشه این رفتارهاش 

اینکه ازت ایراد میگیره یکم و سرد شده یکم شک برانگیز هست