2777
2789
عنوان

یه گربه بالا پشت بوم گیر کرده

300 بازدید | 25 پست

سلام صبحتون بخیر. ما اومدیم مشهد داشتم آماده میشدم نماز بخونم قبلش رفتم دم پنجره روبرومون یه هتله اما طبقات کمتره. راحت پشت بومو میبینم 

یهو. متوجه شدم یه گربه از روشنایی بالای هتله اومد بالا. چه جوری اومد بالا نمیدونم خیلی برام عجیبه چون اون قسمت روشنایی هم انگار ارتفاع داره. حالا هر کار میکنه نمیتونه بیاد پایین ب من نگاه می‌کرد و میو میو می‌کرد خیلی دلم سوخت  انگار از من کمک میخواست. 

همسرمم رفته حرم بچه هام خوابن خودمم نمیتونم کاری بکنم. از ترس اینکه دوباره ازم کمک بخواد و نتونم انجام بدم نمیتونم نگاش کنم

چ کار کنم الان؟

به مسئولین هتل بگید با آتشنشانی تماس بگیرن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

به مسئولین هتل بگید با آتشنشانی تماس بگیرن

گمان نکنم برا همچین کاری اینکارو کنن. 

همسرم یکی دو ساعت دیگه میاد صبر کنم تا اونموقع؟ چون بچه هام خوابن نمیشه الانبرم پایین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گمان نکنم برا همچین کاری اینکارو کنن. همسرم یکی دو ساعت دیگه میاد صبر کنم تا اونموقع؟ چون بچه هام خو ...

چرا میکنن 

ولی مسئولین هتل باید تماس بگیرن 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

عزیزم اون از شما کمک خواسته پس  ازش سرسری رد نشید به مسئول هتل اطلاع بدین حتما یه راه داره به پشت بوم شایدم قفل نباشه اگرم قفل باشه اطلاع بدین ک بازش کنن سرسری رد نشو  قسمت بوده ک تو این همه راه رفتی و اونو اونجا دیدی ک کمک میخواست 

چرا میکنن ولی مسئولین هتل باید تماس بگیرن

آخه اصلا کاری نداره آوردنش. کافیه در پشت بوم باز شه این زبون بسته بره پایین

برم ببینم چ کار میتونم بکنم. از فکرش هنوز نمازم خوندم

آخه اصلا کاری نداره آوردنش. کافیه در پشت بوم باز شه این زبون بسته بره پایینبرم ببینم چ کار میتونم بک ...

عزیزدلم 

چقدر مهربونی تو 

خوشحالم که آدمای مذهبی مثل شما وجود دارن 

دلگرمم کردی 😞

وای خدا چ کار کنم دارم میمیرم از عذاب وجدان. کاش من ندیده بودمش

ایشالا خیره 

شک نکن خدا چیزی دیده که سرراهت گذاشته 🩷🙏