2777
2789

سلام خواهرای گلم 

من یه دختر 35ساله هستم با یه شرایط جسمی و وضعیت خاص قبلاً یه خواستگار داشتم که شرایطش با من یکی بود یه واسطه فرستاده بود که به ما بگه بریم واسه تحقیق برای ازدواج و خواستگاری

یکی از اقوام درجه یکمون که نظامی هست و تو همون شهرستان خدمت می‌کنه با لباس نظامی واسه تحقیق محل کار اون آقا رفته بود البته اینم خدمت شما عرض کنم که اون آقاهه که واسه تحقیق رفته بودآدم افتاده ای و بدون هیچ تکبر وغروری هست حالا اون خواستگاره  ترسیده وپا پس کشیده و به اون واسطه گفته که من با یه دمپایی میمیرم اینا واسه تحقیق پلیس فرستادند  خواهرای عزیز می‌خواستم این نکته رو خدمتتون عرض کنم که فقط تو شهرستان اون فقط شرایط مثل من رو داره نمی‌خوام از دستش بدم به نظر شما چطور نظرشو جلب کنم؟

ممنون میشم راهنماییم کنید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگع تحقیق کردیو و از همه شرایط راضی هستی، ی آشنای مشترک پیدا کنید و توضیح بدن براشون

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                

نمی‌دونم چرا خندم گرفت😂😂 به خواستگارت پیغام بفرست بگو نترس بابا اون آقا واسه تحقیقات خواستگاری اومده بود 

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792