2821
2789
عنوان

عروسی

264 بازدید | 30 پست

عروسی نوه ی دایی همسرمه بعد همه رو زوج دعوت کرده بدون بچه من دوتا دارم سه و نه پسرم زیاد راغب نیس جایی بمونه میگه استرس میگیرم گریه میکنه اگه بزارم و برم خونه خواعرم یا هر جابزارمش شما باشید میرید این عروسی رو یا خیر

راستشو بخای هم عروسی رو میرم هم بچمو میبرم تا بفهمن چشای کورشونو باز کنن ببینن دوتا بچه دارم ک خودم باید نگهشون دارم. اینو واقعا جدی میگم

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میشه هم شما نری همسرت بره که رفته باشه نگن نیومدن و از این حرفا

میتونه هم زود برگرده اگه نمیخواید زیاد بمونه یه تبریک بگه برگرده 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

نه

بچم مهم تره

همسر من عروسی دختر عموش نرفت گفت راهش دوره کار دارم

آدما همیشه باید الویت خودشون باشن

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
راستشو بخای هم عروسی رو میرم هم بچمو میبرم تا بفهمن چشای کورشونو باز کنن ببینن دوتا بچه دارم ک خودم ...

خب همه رو زوج گفته مهموناشون یاده کلا بچه نگفته اگه بی دعوت ببرم که بچمو کوچیک میکنم هم خودمو

راستشو بخای هم عروسی رو میرم هم بچمو میبرم تا بفهمن چشای کورشونو باز کنن ببینن دوتا بچه دارم ک خودم ...

این که نهایت بی عزتی هست کسی رو دعوت نشده ببری

چون نه براش غذا تدارک دیدن نه شیرینی

باز نری سنگین تری

میشه هم شما نری همسرت بره که رفته باشه نگن نیومدن و از این حرفامیتونه هم زود برگرده اگه نمیخواید زیا ...

اره خودمم میگم شوهرم از من نزدیکتره فامیل خودشه اون بره بهتره

يعنى تاحالا بچه هاتونو براى سه چهار ساعت پيش مادربزرگش نذاشتين؟

مثل اره اى كه تو كنده درخت گير كرده.نه ميشه درش آورد،نه ميشه بريد.                                                         حكايت بعضى آدماس🤦🏻‍♀️
چرا بچه رو نبرن مگه بچه آدم نیست یاد میاد وقتی بچه بودم ذوق رفتن به عروسی رو داشتم چرا بچه ها رو از ...

سم جدید عروس دامادهاست 

بخاطر فیلم و رقص چرت و پرت بچه هارو دعوت نمی کنن

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز