2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 30 پست

خوب عزیزم خیلی فامیل دورن چرا باید بچه بگن؟ تو این گرونی و کما اینکه میگی همه رو زوج گفته اگه دوس‌داری برو‌اگه نه که نه اون شخص که مسئوله بچه‌شما نیس صرفا از روی ادب و‌احترام دعوت تون کرده 

اگر اقا و بانو دعوت کرده با شوهرم میرمولی اگر گفتن بچه نیارید؛ اون ۹ ساله رو میبرم چون بچه نیست کهو ...

نمیدونم اصلا خیلی وابسته اس شدیدا نمیدونم الکی میگهه یا واقعا راست میگه ،میگه مبتریم تو بری جایی نیای یعنی هرجا برم نمبمونه پیش کسی به شوهرم میگم باهاش جدی رفتار کن بزار حساب کار دستش بیاد  تا گریه میکنه یعنی از ته دل گریه میکنه ها ،شوهرمم دلش میسوزه میگه ببرش یا تنها نزارش جایی و فلان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا بچه رو نبرن مگه بچه آدم نیست یاد میاد وقتی بچه بودم ذوق رفتن به عروسی رو داشتم چرا بچه ها رو از ...

عروسی خاله نیس که زمانی که شما بچه بودین پولی نبود الان ورودی هر نفر کم کم 400تومن هست...

نمیدونم اصلا خیلی وابسته اس شدیدا نمیدونم الکی میگهه یا واقعا راست میگه ،میگه مبتریم تو بری جایی نیا ...

خیلی بده 

چندتا کتاب تربیتی بخون

سنش زیاده این شدت وابستگی فوق العاده بده

از تایم کم شروع کن؛ مثلا بار اول یک ساعت پیش خالش بزار بار دوم دو ساعت تا ...

و جای خوابش هم که انشالله جدا از شماست

يعنى تاحالا بچه هاتونو براى سه چهار ساعت پيش مادربزرگش نذاشتين؟

مامان خودم دوره بعد مادرشوهرمم دعوته فقط خواهرم هست که بزارم پیشش اونحام نمیمونه هرچند مادرشوهرمم بود پسرم نمیمونه کلا پیش کسی  میگه یا بابا یا پیش تو میمونم 

عروسی خاله نیس که زمانی که شما بچه بودین پولی نبود الان ورودی هر نفر کم کم 400تومن هست...

عزیزم فکر پدر و مادرها نیستن که بچه ها رو کجا بزارن

بعدشم وقتی کسی میره عروسی هدیه میده خیلی بیشتر از اون چیزی که خرج برای دعوت خانواده پس بهتره اگر نمی‌تونن مهمان زیاد دعوت کنن کمتر بگن اما با بانو نباشه فقط چرا می‌خوان فقط خانواده های بیشتری دعوت کنن تا هدیه بگیرن

خیلی بده چندتا کتاب تربیتی بخونسنش زیاده این شدت وابستگی فوق العاده بدهاز تایم کم شروع کن؛ مثلا بار ...

اره اصلا با جای خواب اینا مشکل نداره  ،فقط با جایی موندنش مشکل داره میگه میترسم شما برید منو بزارید

خیلی بده چندتا کتاب تربیتی بخونسنش زیاده این شدت وابستگی فوق العاده بدهاز تایم کم شروع کن؛ مثلا بار ...

مثلا سری پیش گذاشتم خونه خواهرم دخترمم گذاشتم اونجا دوتایی به هوای دخترم موند من رفتم ختم و اومدم فقط تنها نمیخاد جایی بمونه

عزیزم فکر پدر و مادرها نیستن که بچه ها رو کجا بزارنبعدشم وقتی کسی میره عروسی هدیه میده خیلی بیشتر از ...

خب عزیزم شرایط اقتصادی اینجور ایجاب میکنه درضمن خیلیا پول زیادی نمیدن الان استارتر مگه قراره چند کادو بده؟ در ضمن کلا بحث کادو نیس بحث اینه که کسایی که تو مهمونیا دعوتشون کردن رو‌دعوت کنن در واقع یه جور عوض عوض واسه همون مجبورن خانواده زیادی رو‌بگن 

الانم چند سالی هست که دیگه بچه هارو فقط برای جشن های درجه یک شون دعوت میکنن دیگه اینکه پدر مادر بچه رو کجا برارن واقعا میزبان که مسئولش نیس اگه شرایط ندارن میتونن نرن 

خوب عزیزم خیلی فامیل دورن چرا باید بچه بگن؟ تو این گرونی و کما اینکه میگی همه رو زوج گفته اگه دوس‌دا ...

من نگفتم چرا بچه رو نگفته که گفتم شما باشید میرید یا خیر 

عزیزم فکر پدر و مادرها نیستن که بچه ها رو کجا بزارنبعدشم وقتی کسی میره عروسی هدیه میده خیلی بیشتر از ...

کجا بیشتر میشه😐

یارو چهار نفر میبره ۱۶۰۰ و فقط ۵۰۰ کادو میده

تف به قوم‌پدری / لعنت به قوم مادری
خب عزیزم شرایط اقتصادی اینجور ایجاب میکنه درضمن خیلیا پول زیادی نمیدن الان استارتر مگه قراره چند کاد ...

اره تو فکرم هست اگه شوهرم رفت که من نرم اگه نره که منو دخترم میریم

خوب اونم مونده باز به خودت اگه جشن خوب باشه و ارزش داشته باشه و بتونم بچه رو بزارم خونه کسی میرم

بد نبس جشنشو تازه با خواهرشوهرمم حرفم سده چند وقت پیشا اصلا میلی به رفتنم ندارم🫣