2777
2789
عنوان

چقد مرد جماعت پررو نمونمش

200 بازدید | 16 پست

خیلی وقیح شدن از زنا بیشترن تو تاپیکا راس راس نظر هم میدن قلبلا که یه کم شرم می‌کردن خودشون هم میدونستن زشته واسشون الان تو هر تاپیکی میرم می‌بینم مرداد بیشتر دارن اظهار نظر میکنن و چقدر هم صمیمی 

به خاطر ایناییه که ازشون دفاع میکنن وگرنه خودشون هم میدونن چین😒😒😒

ممنون که برام صلوات می‌فرستی ❤️بسم الله الرحمن الرحیم 

خاله زنک و علافن(الافن)وسط اینهمه زن 

مردی که مرد باشه الان یا پیش زنشه 

یا مجردم باشه بالاخره از سرکار اومده عین جنازه خوابش برده 

نه مرد هستن نه تلاش میکنن 

اخرم میگن زن پرایدی میشی؟ 

بگی نه میگن اهن پرست 🤣

آخه حتی مرد نیستن خاک برسرشون 

فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی                                  و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب همه که بد نیستن

بابا مرد اصلا حرمت داره مردپ چه به جمع زنونه بخدا بعضی مردا رو میبینی کیف می‌کنی ایقد مردن

بعضی ها رو ندیده هم میتونی بفهمی چین

خاله زنک و علافن(الافن)وسط اینهمه زن مردی که مرد باشه الان یا پیش زنشه یا مجردم باشه بالاخره از سرکا ...

وای بدبخت زنشون انگار با یه زن دیگه ازدواج کردی 

نا خودآگاه خوی زنونه میگیرن

بابا بزنین بیرون به کار و بارتون برسید اینجا رو هم بزارید واسه ما با هم گپ گفتی کنیم 

می‌دونی اینا همونایی هستن که تو مهمونیا مردا دور همن زنان هم دور هم بعد یه مرد تو جمع زنونه سر در میاره هی اَه اَه

بحث غیر مجاز تعلیقت میکنه تا سه روز نمیتونی بیای نی نی سایت تکرار شه کلا با اون شماره دیگه نمیزاره بیای نی نی  سایت

یه روز من دلم میگیره یه روز تو  پس هوای دل همو داشته باشیم 💚💙💛
بحث غیر مجاز تعلیقت میکنه تا سه روز نمیتونی بیای نی نی سایت تکرار شه کلا با اون شماره دیگه نمیزاره ب ...

مرسی عزیزم 

بحث غیر مجاز تعلیقت میکنه تا سه روز نمیتونی بیای نی نی سایت تکرار شه کلا با اون شماره دیگه نمیزاره ب ...

چجوری قفل کنم؟

چجوری قفل کنم؟

بزن رو عکس پروفایلت   میاد نی نی سایت من بعد تاپیکهایی که ایجاد کردم  میاد    گزینه ی قفل کردن داره بزن روش

یه روز من دلم میگیره یه روز تو  پس هوای دل همو داشته باشیم 💚💙💛
بزن رو عکس پروفایلت میاد نی نی سایت من بعد تاپیکهایی که ایجاد کردم میاد گزینه ی قفل کردن داره ...

مرسی عزیزم