2777
2789

می‌خوام برم دکتر پوست بابام عمرا پول نمی‌ده 

چ بهونه ای جور کنم و بهش بگم لازمه برم دکتر این ک چه دکتری بهش بگم فرقی نمیکنه

یه هفته پیش رفتم روانپزشک فرستاد آزمایشم دادم دیگه لازم نمی‌بینه 

خودم پول دارما ولی هزارتا جا دارم واسش

اگر مجردی و دوست پسر جدی داری از اون بگیر باباتو ولش کن دروغ نگوبهش گناه داره.

منکه چندماهیه دارم باخاستگارم میرم میام واسه اشنایی تخلیه بوکال و فیلر لب و مزوژل و اینا انجام دادم باخودش رفتم همرو 

بابام مخالفه باکارای زیبایی 

فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی                                  و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر مجردی و دوست پسر جدی داری از اون بگیر باباتو ولش کن دروغ نگوبهش گناه داره.منکه چندماهیه دارم باخ ...

وای خوشبحالت دختر چقد هزینه کردی مزوژل فک کنم هزینش زیادم باشه 

ن دوس پسر ندارم مگه خرج میکنن پسرا هزارتا چیز در ارتش میخان

وای خوشبحالت دختر چقد هزینه کردی مزوژل فک کنم هزینش زیادم باشه ن دوس پسر ندارم مگه خرج میکنن پسرا هز ...

عزیزم اونایی که رابطشون جدیه اره خرج میکنن 

خوشبحالت چیه منم ازددواج قبلی دهان مبارکم اسفالت شده 

مزوژل جلسه ای ۵ و ۶۰۰ 

اونجوووری گرون نیست 

بعدم خب خدابخواد زنشم باید بهم برسه 

فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی                                  و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

راستی مزوژل براچی زدی پوستتو شاداب و جوون تر کرد؟

۲۸ سالمه کلا😂 فعلا که یه هفته بیشتر نیست ببینم چجوریه تاثیرش 

خب چ کنم از کی بگیرم ن زیاد خرج می‌کنه البته جایی ک لازمه پوستو ضروری نمیبینه نباید بگم برا پوستم می ...

بگو می‌خوام برم لباس بگیرم می‌خوام هدیه بگیرم می‌خوام برم چکاپ کلیه ام درد می‌کنه 

سونو می‌خوام برم 

دکتر برام قرص نوشته برای پول گرفتن تا بگی دلیل هست 

بگو می‌خوام برم لباس بگیرم می‌خوام هدیه بگیرم می‌خوام برم چکاپ کلیه ام درد می‌کنه سونو می‌خوام برم د ...

آزمایش رفتم چند روز پیش فرقش با چکاپ چیه 

آخه کلی لباسم میخوام هنوز نداده پولشو😑 

آخه فقط ویزیت دکتر ک نیس داروهای پوستی خیلی گرونن

میگه هدیه نگیر😂شمام این مشکلاتو دارین یا فقط من بدبختم

من چون بابام پول نداره کلا هیچی نمیگم 

فقط هزینه شارژ میگیرم که اونم خیلی زیاده خدای ماهی ۳۰۰هست و تازه یه کیف ۱۵۰گرفتم تولد دوستم 

این تابستون دو بار یک میلیونی گرفتم کلا که اصلا خرج خودم نشد برای واجبات رفت

من چون بابام پول نداره کلا هیچی نمیگم فقط هزینه شارژ میگیرم که اونم خیلی زیاده خدای ماهی ۳۰۰هست و تا ...

نه من ماهی یه تومن میگیرم راحت ک چند روزه تموم میشه بعدشم هی باید بگم پول بده اذیت می‌کنه تا بده