2777
2789
عنوان

کسی مرکز ناباروری صفاییه یزد رفته؟

7122 بازدید | 37 پست

یکی از دوستای خوب نی نی سایتی خیلی راهنماییم کرد و گفت هزینه میکرو و ای وی اف اونجا نهایت 2تومن میشه ولی الان تو نت نوشتنوشته 4 و نیم. نمیدونم جریان چیه من فقط بخاطر هزینش میخوام برم اونجا البته اگر شوهرم موافقت کنه که انشاالله بکنه 

ولی میترسم بریم بگه 4ونیم.

کسی اطلاعی داره لطفا کمکم کنه

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام

منم پرسیدم،هزینه آی وی اف تا دو تومنه، البته واسه اونایی که اصلا بچه ندارن،بازم شمارشو پیدا میکنم میذارم واست، زنگ بزن بهشون،اونجا حتی از خارج از کشور هم میان برای درمان

03538247085

این روزها خیلی نگران خانواده ام هستم خدایااا خودت گره از مشکلاتشون باز کن.       اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم    
من رفتم اما 6 سال پیش هزینش از شهر خودمون خیلی ارزون تر بود خیلی هم دکتراشون کار بلد بودن تونصف روز ...

ای وی اف کردی عزیزم؟

سلام منم پرسیدم،هزینه آی وی اف تا دو تومنه، البته واسه اونایی که اصلا بچه ندارن،بازم شمارشو پیدا می ...

خیلی ازت ممنونم گلم شما نرفتی؟

خیلی ازت ممنونم گلم شما نرفتی؟

من پارسال چندباری رفتم واسه ناباروری ولی دیگه ادامه ندادم

این روزها خیلی نگران خانواده ام هستم خدایااا خودت گره از مشکلاتشون باز کن.       اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم    
من پارسال چندباری رفتم واسه ناباروری ولی دیگه ادامه ندادم

اگر اشکال نداره میتونم پرسم چرا؟یعنی یخوام بدونم رضی نبودین؟

من میکرو میخوام انجام بدم با ای وی اف یه قیمته؟

من رفتم اما 6 سال پیش هزینش از شهر خودمون خیلی ارزون تر بود خیلی هم دکتراشون کار بلد بودن تونصف روز ...

میگن این مرکز تازگی باز شده که؟

شما همینجا بودی یا بیمارستان مادر؟

سلام منم پرسیدم،هزینه آی وی اف تا دو تومنه، البته واسه اونایی که اصلا بچه ندارن،بازم شمارشو پیدا می ...

بانو جان عزیزم این هزینه ها با احتساب داروها و ازمایشاست؟

البته من عکس رنگی و ازمایشای هورمونی و چکاپ و همه رودارم

ای وی اف کردی عزیزم؟

نه لاپاروسکپی تشخیصی کردن معلوم شد لوله هام مشکل داره بلافاصله بعدش باردار شدم بعدا فهمیدم که تو عمل لاپرا شکم ولوله ها رو با گاز پر میکنن که باعث شده بود برای یه مدت کوته (دکتر گفت حداکثر یک ماه)لوله هام باز شده بود که باردار شدم خخخخ الان هم دوباره بستست   

میگن این مرکز تازگی باز شده که؟ شما همینجا بودی یا بیمارستان مادر؟

نه همین جا زفتم در کل هزینم280 تومن شد در حالی که توی شهر خودم نزدیک 15 میلیون تومن هزینه کرده بودم که فایده ای هم برام نداشت

نه لاپاروسکپی تشخیصی کردن معلوم شد لوله هام مشکل داره بلافاصله بعدش باردار شدم بعدا فهمیدم که تو عمل ...

باز خداروشکر که طعم مادر شدنو چشیدی عزیزم

بانو جان عزیزم این هزینه ها با احتساب داروها و ازمایشاست؟ البته من عکس رنگی و ازمایشای هورمونی و چک ...

عزیزم فکر میکنم کل هزینه 2 تومنه ولی مطمئن نیستم