2777
2789
عنوان

شوهرم قهر کرده مثل بچها چی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم سر اینکه من عصبی شدم باهام قهر کرده بدون شام خوابید..کلی زحمت کشیده بودم،قیمه درست کردم با دوغ رید به هیکل اعصاب و روانم..

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..
شوهرمنم ازین قهرقهروهاس ایندفعه به حال خودش رهاش کردم ببینم تاکی میخواد قهربمونه.سرچی بیخود.الان ۵ ر ...

شوعرمنم ۳روزه قهره خدامیدونه کی آشتی خواهد کرد چون شهردیگه ای سرکاره اختمالا قهرمون دوسه ماهی طول بکشه چون ده روز یکبار دو روز میاد پیشمون

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برو رو سرش بگو پرنسس عزیزم شام میل نمیکنید؟سفرم به خودت زهر نکن عزیزم

واقعا هم‌پرنسس شدن  

واقعا نی نی سایت،سایت عجیبیه که من واقعا فازبعضی هارو نمیفهمم.یامیان تاپیک عکس میزارن میگن بیاین نظربدین اخلاقش چجوریه؟!اخه ادم عاقل! این روزا توهمین دنیای واقعی نمیشه از روظاهر به شخصیت افراد پی برد ازبس همه مرموز شدن، اینجا دیگه دنیای مجازیه وازرو عکس انتظار داری تشخیص بدن؟!!!یکم بزرگ شید تروخدا.یا میان تاپیک حس ششم میزارن یا میگن حس ششممم بدویین بیان!!واقعا خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابید؟حس ششم فقط یه حسه.مگه استغفرالله خدا وپیغمبرید که ازاینده خبرداشته باشید یه مشت ملت ساده رو گول میزنید؟!!وقتی میبینم اون افرادی که تواین حس ششم شرکت میکنن سنشون از ۲۰ به بالا هست بیشتر تعجب میکنم.اخه اگه زیر ۲۰ بود میگفتیم هنوز بالغ نشده ولی از سن بالای بیست سال  واقعا انتظار عاقل بودن ازهرفردی میره.اینا بازم به کنار.فاز یه دسته کاربر دیگه هم درک نمیکنم.کوچکترین مسئله زندگیشونم تاپیک میزنن مشورت بگیرن ؛ینی عزیز شماهنوز اونقدر بزرگ نشدی که توی این کوچکترین مسائل یه ذره بشینی باخودت دو دوتا چهارتا کنی  تشخیص بدی بهترین گزینه چیه؟!!
اخه برنامه مسافرت داریم

عزیزم اگه واقعا هیچ جوره خودش اشتی نمیکنه ،بیدارش کن بگو عشقم بیا شام بخور😅😂 چون وگرنه سفر به کام خودت تلخ میشه 

یک عدد آبان ماهی🍁                                               کاربری دست دو نفره‌‌.                                             اسم من گیسو🧷🦋 صدام میکنن گیسو‌کمند🦋 یه دهه هفتادی ( 79 ام)😁😂 ته تغاری خانواده منم دختر کوچیکه 😆 دارای خواهر زاده و برادر زاده خیلی شیرین زبون و شیطون 🥺 

شوعرمنم ۳روزه قهره خدامیدونه کی آشتی خواهد کرد چون شهردیگه ای سرکاره اختمالا قهرمون دوسه ماهی طول بک ...

منی که دوست داشتم هرروز خونه باشه ازبس این اخلاق گندش ادامه دارشده دلم نمیخواد اصلا بیاد.والا ما زنیم اونا ناز وادا میان

واقعا نی نی سایت،سایت عجیبیه که من واقعا فازبعضی هارو نمیفهمم.یامیان تاپیک عکس میزارن میگن بیاین نظربدین اخلاقش چجوریه؟!اخه ادم عاقل! این روزا توهمین دنیای واقعی نمیشه از روظاهر به شخصیت افراد پی برد ازبس همه مرموز شدن، اینجا دیگه دنیای مجازیه وازرو عکس انتظار داری تشخیص بدن؟!!!یکم بزرگ شید تروخدا.یا میان تاپیک حس ششم میزارن یا میگن حس ششممم بدویین بیان!!واقعا خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابید؟حس ششم فقط یه حسه.مگه استغفرالله خدا وپیغمبرید که ازاینده خبرداشته باشید یه مشت ملت ساده رو گول میزنید؟!!وقتی میبینم اون افرادی که تواین حس ششم شرکت میکنن سنشون از ۲۰ به بالا هست بیشتر تعجب میکنم.اخه اگه زیر ۲۰ بود میگفتیم هنوز بالغ نشده ولی از سن بالای بیست سال  واقعا انتظار عاقل بودن ازهرفردی میره.اینا بازم به کنار.فاز یه دسته کاربر دیگه هم درک نمیکنم.کوچکترین مسئله زندگیشونم تاپیک میزنن مشورت بگیرن ؛ینی عزیز شماهنوز اونقدر بزرگ نشدی که توی این کوچکترین مسائل یه ذره بشینی باخودت دو دوتا چهارتا کنی  تشخیص بدی بهترین گزینه چیه؟!!
منی که دوست داشتم هرروز خونه باشه ازبس این اخلاق گندش ادامه دارشده دلم نمیخواد اصلا بیاد.والا ما زنی ...

اره واقعا 

منم دوست ندارم بیاد خونه جو خونه سنگین میشه خیلی بد

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره واقعا منم دوست ندارم بیاد خونه جو خونه سنگین میشه خیلی بد

عزیزم ببین مشکل از چیه . چرا شیرینی های زندگی رو از خودتون دریغ میکنید واقعا؟

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

ما هم سه روزه قهریم سر اینکه مدام ادای منو درمیاره و منو مسخره می‌کنه منم چند بار گفتم بدم میاد دوباره ادامه میده کلافه شدم چه غلطی کردم شوهر کردم

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.