2777
2789

وقتی با شوهراتون قهرین چیکار میکنین سرگرم شین ؟؟

بچه هم نداشته باشین اونم تو قهر میگیره میخوابه حتی اگه مقصر باشه جوری وانمود کنه انگار شما مقصرین؟؟

فقط گریه حالمو خوب میکنه

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

هیچی هرکدوم یجا میشینیم تا موقع خاب اشتی 

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میرم میشینم تو اتاق حالم بدجورگرفته میشه  البته دوتا بچه ام دارم ولی خب شوهرم اینقد پرروعه  خوب همه توهین و بی احترامی بهم میکنه بعد با کمال پررویی میاد باید باهاش حرفم بزنم تو دلم ازش سیرم از بس زجرم داده 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
این دو روزه قهره جامونم جدا نکردیم ولی وقتی میاد نزدیک تو خواب خودشو میکشه عقب انگار چه تحفه ایه😐

😂😂😂

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

معمولا با سروصدای زیاد خونه تکونی میکنم🤭😂یا خیلی دلخور باشم منم میخوابمکتاب و رمان میخونمیا فیلم م ...

سرو صدا کنم میره تو پذیرایی میخوابه 🙂 کلا رفتاراش انگار منو دوست نداره حتی شامم درست کردم نخورد ازش خوابید