اره یه سال خوردم بی اشتهایی عصبی دارم و راستش برا آلرژی فصلی ام گرفتم بعد دیدم برا اشتها هم خوبه خیلی بهتر شد ماه اول ، روزی دوتا میخوردم قبل ناهار و شام
اشتهام برا غذا اینقد بهتر شد صبحونه میخوردم خیلی خوشحال شدم( من کلا از بچگی بدغذا ام و صبحونه هم نمیخورم )
و البته کالری شماری هم شروع کردم هر غذایی ک میخورم تو برنامه کالری شمار وارد میکردم از کالری شمار مانکن میتونی استفاده کنی کالری شماری کن خیلی کمکت میکنه ب وزن دلخواهت برسی
توی ماه اول 2 کیلو اضافه کردم ( و چقد حس خوبی بود😂) ماه دوم فقط شب قبل شام یه قرص سیپرو میخوردم و فکر کنم تا ۳ماه تونستم 5کیلو دیگه اضافه کنم میدونی چرا میتونستم زودتر ب وزن دلخواهم برسم ولی شکم درآوردم و رونام ترک خورد و بدجور درد داشت.. ترک ها بنفش بودن هر چی کرم اینا میزدم نمیرفت ولی کالری شماری ادامه دادم تا و 2کیلو دیگه هم اضافه کردم باسنم هم ترک خورد و ترک های بنفش رونام هم بیشتر شده😑 ب خاطر اضافه وزنه فکر کنم شاید چون ب سرعت وزنم رف بالا یا شاید چون ورزش نکردم
سپیرو خیلی خواب آور بود و پوست رو کم آب میکنه و برا همین بعضی وقتا حس میکردم پوستم خشکه یا چشمام میسوزه و همش بینیم کیپه ولی من راه دیگه ایی نداشتم اکثر داروهای چاقی کورتون عوارض بدتری دارن
من راجب سیپرو تحقیق کردم و کورتون نداره برا همین خیالم راحت ولی خواب آوری و اون عوارضی ک گفتم رو مخ بود
مصرف قرص ب نصف قرص قبل شام کمتر شده ( اصلا یهو تو این چندماه قطع نکردم مرتب خوردم تا وزنم ثابت بمونه ) بعد کم کم مثلا یه روز در میون یه هفته بعد شد هفته ایی دو بار و قطع کردم ، تو یه سال ۱۲ کیلو اضافه کردم