2777
2789
نو نو از دست نرفته امید داشته باش ببین باید خودت یکم بهش نزدیک بشی اینو بدون هر چیز غیر ممکنی هم مم ...

خب اگه رل باشن و همو دوست داشته باشن با چه امیدی برم جلو؟ بهم میگه تورابطه اس و منو پس میزنه و تمام 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از کجا مبدونی با همن؟

نمیدونم فقط حدسم میگه اخه قبلا اینو فالو نداشت فقط همکلاسیای دختر رو فالو داشت الان این اضافه شده قبلشم یه چن روز دنبال شونده هاش هاید کرده بود یه دوسه روزیه که از هاید برشون داشته. شک کردم...

نمیدونم فقط حدسم میگه اخه قبلا اینو فالو نداشت فقط همکلاسیای دختر رو فالو داشت الان این اضافه شده قب ...

هوم ممکنه  ولی منم یک مدت رو فالور هاش خیلی حساس بودم ولی دیدم نه اینطوری نیست

یعنی دخترای دافم فالو داشت ؟

اره بابا بودن یک عده 

ببین بطور خلاصه بگم نزدیک ۱سال و دو ماهه می‌شناسمش و روش کراشم. و الان کم کم داریم اوکی میشیم و عاشقم شده 

باید خودت یکم. پیش بری نه اینکه هول بازی در بیاری  یا بهش بچسبی ولی کلا باید یک طور غیر مستقیم بهش بفهمونی دوسش داری

اره بابا بودن یک عده ببین بطور خلاصه بگم نزدیک ۱سال و دو ماهه می‌شناسمش و روش کراشم. و الان کم کم د ...

پس یعنی امیدی هست. ولی اخه چرا اون دخترای داف رو فالو دارن؟ شما از کجا فهمیدی روی منظوری فالوشون نداشته

عزیزم میشه بگی چطور بهش فهموندی دوسش داری ؟

پس یعنی امیدی هست. ولی اخه چرا اون دخترای داف رو فالو دارن؟ شما از کجا فهمیدی روی منظوری فالوشون ندا ...

ایشون  یک شخصیت یکم معروف توی یک عرصه ای هست و اونا یک عده همکار ها و شاگرد هاش بودن 

ببین خیلی طولانیه ولی حالشو می‌پرسیدم و باهاش خیلی صحبت میکردم و خب من یکم رک عمل کردم و بهش گفتم که دوسش دارم