rahalllllll مدیر استارتر عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 6394 عنوان کراشم 😢🥲 102 بازدید | 9 پست یه دختر داف و جدیدا دنبال میکنه که خیلی داف و خوشگله کراشم از دست رفت 🚶🏻♀️🚶🏻♀️🚶🏻♀️ دلداریم بدین🚶🏻♀️هعققققق 1403/07/18 | 20:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
melody74 عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 66 نو نو از دست نرفته امید داشته باش ببین باید خودت یکم بهش نزدیک بشی اینو بدون هر چیز غیر ممکنی هم ممکن میشه
rahalllllll مدیر استارتر عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 6394 نو نو از دست نرفته امید داشته باش ببین باید خودت یکم بهش نزدیک بشی اینو بدون هر چیز غیر ممکنی هم مم ... خب اگه رل باشن و همو دوست داشته باشن با چه امیدی برم جلو؟ بهم میگه تورابطه اس و منو پس میزنه و تمام
melody74 عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 66 خب اگه رل باشن و همو دوست داشته باشن با چه امیدی برم جلو؟ بهم میگه تورابطه اس و منو پس میزنه و تمام از کجا مبدونی با همن؟
rahalllllll مدیر استارتر عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 6394 از کجا مبدونی با همن؟ نمیدونم فقط حدسم میگه اخه قبلا اینو فالو نداشت فقط همکلاسیای دختر رو فالو داشت الان این اضافه شده قبلشم یه چن روز دنبال شونده هاش هاید کرده بود یه دوسه روزیه که از هاید برشون داشته. شک کردم...
melody74 عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 66 نمیدونم فقط حدسم میگه اخه قبلا اینو فالو نداشت فقط همکلاسیای دختر رو فالو داشت الان این اضافه شده قب ... هوم ممکنه ولی منم یک مدت رو فالور هاش خیلی حساس بودم ولی دیدم نه اینطوری نیست
rahalllllll مدیر استارتر عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 6394 هوم ممکنه ولی منم یک مدت رو فالور هاش خیلی حساس بودم ولی دیدم نه اینطوری نیست یعنی دخترای دافم فالو داشت ؟
melody74 عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 66 یعنی دخترای دافم فالو داشت ؟ اره بابا بودن یک عده ببین بطور خلاصه بگم نزدیک ۱سال و دو ماهه میشناسمش و روش کراشم. و الان کم کم داریم اوکی میشیم و عاشقم شده باید خودت یکم. پیش بری نه اینکه هول بازی در بیاری یا بهش بچسبی ولی کلا باید یک طور غیر مستقیم بهش بفهمونی دوسش داری
rahalllllll مدیر استارتر عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 6394 اره بابا بودن یک عده ببین بطور خلاصه بگم نزدیک ۱سال و دو ماهه میشناسمش و روش کراشم. و الان کم کم د ... پس یعنی امیدی هست. ولی اخه چرا اون دخترای داف رو فالو دارن؟ شما از کجا فهمیدی روی منظوری فالوشون نداشتهعزیزم میشه بگی چطور بهش فهموندی دوسش داری ؟
melody74 عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 66 پس یعنی امیدی هست. ولی اخه چرا اون دخترای داف رو فالو دارن؟ شما از کجا فهمیدی روی منظوری فالوشون ندا ... ایشون یک شخصیت یکم معروف توی یک عرصه ای هست و اونا یک عده همکار ها و شاگرد هاش بودن ببین خیلی طولانیه ولی حالشو میپرسیدم و باهاش خیلی صحبت میکردم و خب من یکم رک عمل کردم و بهش گفتم که دوسش دارم