2777
2789

سلام دوستان میخواییم اپارتمان بخریم اونجا دو بار رفتیم خیلی خوش و اب و هواست میخوام ببینم کسی هست که اونجا زندگی کنه از مزایا و معایبش بگه🙏🙏

وااای منم دوست دارم بدونم

از تهران و آلودگی و ترافیک دیگه خیلی بدم اومده تصمیم داریم بریم حوالی شهر 

شوهرم میگه بریم جاهای ارزون لواسان من خودم کن و سولقان رو خیلی دوست دارم 

بیاید بگید 

مرسی استارتر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیز،من دنبال خرید اپارتمان توی سولقان هستم،اتفاقی تاپیک شمارو دیدم،شما خریدین؟میشه یکم اطلاعات ...

سلام عزیزم نه نخریدیم چون اونموقع بعضی از خونه ها گاز اینا نداشتن محل کار شوهرمم ملاصدراست زمستونا یه خورده جاده ش ناامنه دیگه کلا منصرف شدیم 

راهش خیلی بده بدرد افراد ناشی نمیخوره خیلیا بودن که ناشی بودن و تصادف کردن 

حتی یه خانواده جونشون از دست دادن تو تصادف جاده سولقون 

زمستوناش خیلی بده گاهیی اوقات اینقدر برف شدید میاد که راهو میبندن همه مجبور میشن تو خونه بمونن همسایه هایه خیلی بدی داره همشون غرغرو همش بلدن زاغ سیاه مردمو چوب بزنن آپارتماناش اصلا بدرد نمیخوره بنظر من شما بجایه اینکه بری سولقون برو کن یه خونه خوشگل و شیک بخر توش زندگی کن از همه لحاظم خیالت راهت باشه

عزیزم شما محله کن رو کامل میشناسید ؟ میشه منو راهنمایی کنید .‌

قبلا افغان زیاد داشت ولی از موقعه ای که قیمتا رفته بالا دیگه نیست محله خوبیه ،شهرزیباهم خوبه،کن کلا یه محله جم و جوره که اصلا نیازی به ماشین نداری پیاده هم میتونی همه جاش بری