2777
2789
عنوان

کهیر

| مشاهده متن کامل بحث + 1813 بازدید | 25 پست

[QUOTE=47548753]ماه اول و دوم هر سه روز یکی میخورد بعدش خود به خود خوب خوب شدم سه ماه بعد دنیا اومدن بچه دوباره شروع ...[/QUOTEفداتون بشم،پیامتون بهم امید داشت دوماهه روز و شب گریه میکردم،خیلی ناراحت ام خیلی لطف مردید حواب منو دادید

عزیزم حتما پیش یه فوق تخصص الرژی برو اگه تبریزی میتونم ادرس دکتر خودمو بدم بهت فوق العاده است

رفتم پیش فوق تخصص آلرژی ازم تستهای مختلف گرفت گفت تو به غذا و عوامل بیرونی حساس نیستی لزدرونته و معلوم نیست چيه،لوراتیدین داد با رانتیدین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کهیر دارویی نداره که برین دکتر بهترین داروش داروهای سنتی هست کاسنی و شاطره و عناب و ختمی بنفش و زرش ...

این رو دکتر طب سنتی گفته؟در دوران بارداری خطری نداره؟

ماه اول و دوم هر سه روز یکی میخورد بعدش خود به خود خوب خوب شدم سه ماه بعد دنیا اومدن بچه دوباره شروع ...

دکترزنانتون نگفت نباید قرص بهورید دردوران بارداری؟ وبچه اتون بعد بدنيا اومدنش مشکل پیدا نکرد؟

منم شديدا دچارشم

سلام منم کهیر پوستی زدم.  ب صورت لکه های قرمزه ی جاهای شبیه دون دون میشه ولی جوش نی. زیادم خارش ندارن خودشون می یان و میرن.    حدود چند روزه مال شما خوب شد؟   چه داروهای استفاده کردی. ظاهرا امپول. کورتون زدم. اثر نداشت.  داروی دیگه یاید بزنم؟

من شش ساله کهیر مزمن دارم از دوازده سالگیم هم تو بارداریم هم الان که شیر میدم لوراتادین میخورم به هم ...

عزیزم کهیرتون درمان شد اگه درمان شدین بگین. چی استفاده کردین چند وقت طول کشید