2777
2789
عنوان

کهیر

1813 بازدید | 25 پست

من حدود دوماهه کهیر میزنم، پیش هردکتری میرم حتی فوق تخصص آلرژی ميگه  کهیر از درونته و معلوم نیست چيه و باید لوراتادین بخورم،من چند وقته اقدام کردم برای بارداری اگه باردار شم نمی تونم بخورم قرص رو

تعداد رای : 0
نظرسنجی
1
0
0%
2
0
0%

من شش ساله کهیر مزمن دارم از دوازده سالگیم هم تو بارداریم هم الان که شیر میدم لوراتادین میخورم به همه چیز هم حساسیت دارم از توت فرنگی و کیوی بگیر تا سوسک و موش هیچ دارویی جز استامینوفن ساده نمیتونم بخورم کهیرهای من خیلی شدید میشه کل بدنم میخاره و زخم میشه و خون میاد

من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کهیر دارویی نداره که برین دکتر بهترین داروش داروهای سنتی هست

کاسنی و شاطره و عناب و ختمی بنفش و زرشک کوهی و تخم خار مریم و .... بخر بعد همشو قاطی کن روزی یه مشت تو 4 لیوان اب خیس کن بعد بذار بجوشه و آبش کم بشه  این رو نصف کن ننفشو شب و نصفشو صبح بخور تا 3 ماه باید ادامه بدی تا خوب بشی هر روز بدون وقفه حتی روزایی که خوبی

آب زرشک هم بخور . زرشک کوهی بگیر خودت تو خونه درست کن باید 1 کیلو زرشک کوهی رو تو 1و نیم لیتر آب حل کن بذار تو یخچال تا 2 روز بعد بریز تو مخلوط کن صاف کن و تو خچال نگهداری کن

خدایا راضیم به رضات
کهیر دارویی نداره که برین دکتر بهترین داروش داروهای سنتی هست کاسنی و شاطره و عناب و ختمی بنفش و زرش ...

من طب سنتی هم رفتم همه اینارو مصرف کردم ولی متاسفانه بدتر شد من رفتم پیش متخصص الرژی خیلی کمتر شد چون تونستم بفهمم علتش چیه و به چه چیزهایی الرژی دارم

من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖

شما کدوم شهری استارتر عزیز

میشه بدونم به چی حساسیت داشتی

بله ازمایش گرفتن هم گفتن تو خونم هست هم به بعضی داروها هم به توت فرنگی و بادمجون و سوسک و کیوی یه مدت دارو خوردم خیلی بهتر شدم قبلا خیلی اذیت میشدم

عزیزم حتما پیش یه فوق تخصص الرژی برو اگه تبریزی میتونم ادرس دکتر خودمو بدم بهت فوق العاده است

یعنی تو یه خونه سوسک باشه ممکنه آدم کهیر بزنه

امتحان نکردم😁

ولی داروها رو امتحان کردم امروز دوتا ایبوپروفن خوردم لبم ورم کرده 

من شش ساله کهیر مزمن دارم از دوازده سالگیم هم تو بارداریم هم الان که شیر میدم لوراتادین میخورم به هم ...

یعنی از اولین روزهای بارداریتون لوراتیدین میخوردین و بچه اتون مسکلی پیدا نکرد بدنيا اومد؟

یعنی از اولین روزهای بارداریتون لوراتیدین میخوردین و بچه اتون مسکلی پیدا نکرد بدنيا اومد؟

ماه اول و دوم هر سه روز یکی میخورد بعدش خود به خود خوب خوب شدم سه ماه بعد دنیا اومدن بچه دوباره شروع شد رفتم دکتر الرژی فاموتیدین و لوراتادین و چند داروی دیگه داد مصرف کردم تقریبا خوب شدم الان فقط بعضی وقتها اونم کم کهیر میزنم که اونم با لوراتادین کنترل میشه قبل بارداری اونقدر شدید بود که قویترین قرصه هم اثری نداشت کلی دکتر پوست رفتم هیچکدوم به اندازه دکتر الرژی تاثیر نداشت حتی گفتم طب سنتی رفتم خیلی بدتر شد