2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دانشگاه

ترمای اول اصولا طراحی دستی شروع میشه

تخته شاسی و اشل و گونیا ۳۰ و ۴۵ خط کش طی کاغذ پوستی 

برگه آ۳…از ترمای بادش دیگه اموزش با اتوکد شروع میشه که با لپ تاب میرید دانشگاه بعضی استادم مثلا میگن دستی کار بزنید بستگی داره

خرجش نسبتا زیاده 

باید دوستش داشته باشی رشته شو

من هنرستانم معماری بود کاردانی پ کارشناسیم نقشه کشی معماری بود ارشدم معماری داخلی

ممنونم 🥰شما راضی هستید از خونن معماری

من خیلی دوست داشتم رشته امو حال میکردم اصلا با همه سختیاش شب بیداریاش دردرسراش

ولی دیگه واسه نظام مهندسی نتونستم شرکت کنم پایان نامم مونده بود که حامله شدم🤰🏻🫠

اخیی😂😍❤❤کار بنظرت براحتی پیدا میشه؟

خیلی سخت 

شهرداریا که کلا فقط کاراموز میگیرن من یه دوسالی فکر کنم تو شهرداریا کاراموزی کردم تازه پدرم کارمند شهرداری بود 

شرکتام که خب سرساختمون رفتن داشتن پروژه سنگین داشتن و پول کم خیلی کم…مدرسه غیرانتفاعی تدریس کردم چندوقت که خب علاقه ای نداشتم ،دیگه بعد لیسانس دیدم کار نیست گفتم ارشد بگیرم که خب کلا مسیر زندگیم عوض شد

بازار کارش واسه پسرا خیلییی بیشتره از دختراست

یکم کاره مرد‌ونه ای

خیلی سخت شهرداریا که کلا فقط کاراموز میگیرن من یه دوسالی فکر کنم تو شهرداریا کاراموزی کردم تازه پدرم ...

عه یعنی نااامید بشم؟

یه سوال

لیسانسو معماری بخونم ارشد میتونم ی شاخه ای مربوط ب عمران بخونم و کار کنم؟

عه یعنی نااامید بشم؟یه سواللیسانسو معماری بخونم ارشد میتونم ی شاخه ای مربوط ب عمران بخونم و کار کنم؟

نه ناامید که نشو ایشالا نظام بگیری کار برات هست

والا شاخه ها عمران و‌نمیدونم دقیقا عزیز