2777
2789
عنوان

وای سردرد چشم درد بیاید تروخدا

94 بازدید | 18 پست

پشت سرم میترکه میزنه ب کل سرم سمت راستم شقیقم داره میترکه چشامم انگار سنگ وصله بهشون انقد ک سنگینن و درد دارن چیکار کنم وای

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرت به جایی نخورده؟؟؟

سرما نخوردی؟؟

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان به شاهی من شادمان مردمان به بابل درآمد سپاهی زمن رها کردم این سرزمین راز مرگ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کارستمدیده پرداختمکسی رانباشد به کس برتری برابر بود مسگر و لشکری پرستش به فرمانم آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین خراجم دهدشاه وچادرنشین زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است به گیتی شکوفایی و دانش است چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن نه با مومیایی کنیدم کفن که هر بند این پیکرم بعد از اینشود جزئی از خاک ایران زمینکه هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین. زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

میگرنه

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

چند روزه اینطوری یا فقط امروزه؟

چهار روز ایناس 

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
سرت به جایی نخورده؟؟؟سرما نخوردی؟؟

سرما رو نمیدونم ولی ن ب جایی نخوردخ

میگرنه

چون سمت راستمم هست

میگیرن هست،،،مسکن قوی باید بخوری

مسکن قوی چی اخه باید برم درمانگاه

سرما رو نمیدونم ولی ن ب جایی نخوردخ

معمولا ممکنه علائم ضربه یا سرما خوردگی باشه ضربه رو که میگی نیست سرماخوردگی شاید باشه که این یه علائمش هست.

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان به شاهی من شادمان مردمان به بابل درآمد سپاهی زمن رها کردم این سرزمین راز مرگ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کارستمدیده پرداختمکسی رانباشد به کس برتری برابر بود مسگر و لشکری پرستش به فرمانم آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین خراجم دهدشاه وچادرنشین زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است به گیتی شکوفایی و دانش است چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن نه با مومیایی کنیدم کفن که هر بند این پیکرم بعد از اینشود جزئی از خاک ایران زمینکه هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین. زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

چهار روز ایناس

ببین من تجربه خودمو بهت میگم

من چشمام ضعیف بود چشم درد و سر درد عجیبی داشتم نزدیک ب دو هفته رفتم دکتر درجه چشمم رفته بالاتر

طوری ک مثلا صبح از خواب بیدار میشم تا نیم ساعت خوبم بعدش چشم دردم شروع میشه تا ظهر ک دوباره بخوابم وقتی بیدار بشم دوباره یکم خوبم یکم بعدش شروع میشه تا شب موقع خواب

ب دکتر گفتم گف قطره مینویسم برات بعدش گف بیا مطبم اونجاهم ک رفتم یادم رف بهش بگم

دوباره میخوام برم

[۱۴۰۳/۱۰/۲۵]از این تاریخ با خودم عهد بستم برا آیندم ، برا کنکورم تلاش کنم💯

حالا شما هم میخوای برا احتیاط یه چشم پزشک برو

باید ی دکتر برم اره