2777
2789
عنوان

ژل لب

77 بازدید | 10 پست

سلام

من دوهفته پیش دو سیسی نورامیس زدم 

خیلیم طبیعی شد اصلا کبود نشد الان بعد دوهفته گلوله شده

رفتم پیش دکتر یطرفو ماساژ داد گفت خودش جذب میشه نمیخواد ماساژ بدی اگه جذب نشد و نخواستی بیا انزیم بزنم

توروخدا کسی تجربه مشابه داره خوب شده؟

الان یطرفی ک فشار داده بزرگترشده قرینگیش هم خراب شد نمیدونم ملتهب شد یا رید🥲

کلا ماساژ میدن انگار تو لبت توپ بیسباله عادیه 

ولی معمولا بعد 2 هفته نباید گوله شه

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ن منظورم اون حالت سفتی اولش نیستمثل جوش زیر پوستیه پراکندس

من 3 بار تزریق کردم ولی هیچوقت اینجوری نشدم بنظرم عادی نیس

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

نه هنوز حس میکنم زیر پوستم فک کنم بخاطر کم ابی هست من اب کم میخورم

گلوله شدن ربطی کم آبی ندارع نورامیس ژلی نیست گلوله بشه شاید خودت حساسی من ده روز نیم سی سی زدم بالای لبم مثل عدس ژل گلوله شده 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

گلوله شدن ربطی کم آبی ندارع نورامیس ژلی نیست گلوله بشه شاید خودت حساسی من ده روز نیم سی سی زدم بالای ...

من دو سیسی زدم گف لبت نازکه

اولین بار روی سطح لبم گلوله رو میشد دید الان دیگه روش اکیه از داخل زبون میزنم قسمت داخلی لبم حس میکنم

من دو سیسی زدم گف لبت نازکهاولین بار روی سطح لبم گلوله رو میشد دید الان دیگه روش اکیه از داخل زبون م ...

چون دو سی سی باهم زد این جوری شده بود دکتر خوبی نبود باید دو سی سی فاصله دو هفته میزد حداقل .خب پس منم امیدوارم باشم دکتر لعنتی نگفت این ژل که میزنع دوروشت مولکول مناسب لب نیست نیم سی سی زدم یک شنبه میشه دو هفته ولی لب بالا اندازه عدس ژل گلوله شده اینقد رو مخم هست غروب گریه کردم آخه من دوست ندارم آنزیم بزنم ژل قبلیم هم میپره فرم لبم دوس دارم دعا کن یک ماه شد آب بشن مرسی جوابمو دادی عزیزم 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی