2777
2789
عنوان

به نظرتون

54 بازدید | 13 پست

من کراشم مذهبیه امروزیه

یعنی مثلا خوش پوش و خوش اخلاقه و اجتماعیه

البته حریم و خطوط قرمز رو داره

به نظرتون اینجور افراد میتونن انتخاب ایده آلی باشن

از نظر ظاهر و پول و شغل و اخلاق و اینا اوکیه

مذهبی امروزی یعنی چطوری؟ روی پوشش خانم حساسه؟

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مذهبی امروزی یعنی چطوری؟ روی پوشش خانم حساسه؟

همینو میخواستم بپرسم

مثلا یکی دوبار دید روسریم افتاده دیدم ناراحت شده

یا مصلا پروفایل بدون روسری و اینا میزارم خوشش نمیاد

مستقیم نمیگه ولی خب معلومه

البته من لباس و اینام پوشیدست

همینو میخواستم بپرسممثلا یکی دوبار دید روسریم افتاده دیدم ناراحت شدهیا مصلا پروفایل بدون روسری و این ...

اگر خودت همین مدلی هستی که مشکلی نیست ولی من نمیتونم تحمل کنم کسی برام تعیین تکلیف کنه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
اره. هم دين داره هم دنيا هم اخرتولي كلا بشناس

ببین من باهاش رفتم بیرون

گفت نه ما قراره دوست باشیم نه دست همو بگیریم یا وایسیم با هم چت کنیم

یکم صحبت کنیم آشنا بشیم

ببینیم چقدر تفاهم داریم یا نه

بعد دیگه اگه اوکی بود میایم خواستگاری

اره. هم دين داره هم دنيا هم اخرتولي كلا بشناس

ببین من باهاش رفتم بیرون

گفت نه ما قراره دوست باشیم نه دست همو بگیریم یا وایسیم با هم چت کنیم

یکم صحبت کنیم آشنا بشیم

ببینیم چقدر تفاهم داریم یا نه

بعد دیگه اگه اوکی بود میایم خواستگاری

ببین ایده آل زمانی هستش که درمورد طرف شک نکنی....

مردد نشی این خوبه یانه

حتی اگه همه دنیا بگن بده تو ی چیزی توش ببینی که خوشت بیادو مد نظرت باشه

اینکه مذهبیه برات حسن باشه نه اینکه بترسونتت

اینکه غیرتی باشه یاهرچیرو دوس داشته باشی

بعضبا خوششون نمیاد پس براشون ایده آل نیس

اگر خودت همین مدلی هستی که مشکلی نیست ولی من نمیتونم تحمل کنم کسی برام تعیین تکلیف کنه

حتی اگه از ته دلت عاشقش باشی و واقعا احساس کنی آدم هست که سرش به تنش می ارزه؟

مثلا بهم گفت زور و اجبار نمیکنم بهتون

اگه کاری هم همیکنید بخاطر اون حسه باشه و تعهدی که دارید

حتی اگه از ته دلت عاشقش باشی و واقعا احساس کنی آدم هست که سرش به تنش می ارزه؟مثلا بهم گفت زور و اجبا ...

حتی اگر عاشق باشم کسی که محدودیت برام ایجاد کنه یا حتی گاهی تذکر بده رو دوست ندارم

خب از کجا میشه فهمید

خودت الان مردد شدی

تو ادم ازادی هستی دربند حجاب نیستی

مشخصه زمین تااسمون بااون فرق داری.....

یا باید تغییر کنییا باید طرف رو تغییرش بدی

یا برات عروس شدن تنها مهم باشه و ناراحتیش برات مهم نباشع

ببین باید معیاراتون باهم یکی باشه

مثلا اون بگه من بااینکه زنم پروفایلش عکس خودش باشه مشکل دارم

توهم واقعا دلت نخواد عکستو حالا هرمدلی بزاری پروفایل

یا مثلا بگی دوس دارم شوهرم جمعه ها باهم بریمکوه

طرفتمبه اینکار علاقه ای نشون بده

نه اینکه مثلا طرف برگرده بگه محیط کوه خرابه ن اصلا نریم

یا اگه بگی برمسره کار اونم بگه باشه....اگهبگه نه برا من مرد ایده الیه چون فک میکنم زن برا خونه داری ساخته شده برا شما که مثلا دنبال کار کردن در بیرون هستی پس یه مرد ایده ال نیست....

البته ایناهمش مثاله من رد یاتایید نمیکنم

خودت الان مردد شدیتو ادم ازادی هستی دربند حجاب نیستیمشخصه زمین تااسمون بااون فرق داری.....یا باید تغ ...

ببین من لباسم پوشیدست

ولی حب هر از گاهی روسری میزارم گاهی هم نمیزارم

با اینکه پروفایل و اینا بزارم مشکل نداره

حتی با کار کردن

صحبت کردیم با هم

گفت من جلوی دردتون رو نمیگیریم خودم کمکتون میکنم

ولی گفت دوست دارم اگه رعایت میکنی پوشش و اینارو برای اون حستون باشه و تعهدی که دارید نه زور و اجبار

وگرنه من خودم معتقدم

حتی اگر عاشق باشم کسی که محدودیت برام ایجاد کنه یا حتی گاهی تذکر بده رو دوست ندارم

گفت من خودم هم اگه لباسی بپوشم که شما اذیت شد

خب نمیپوشم چون آرامش خودم و آرامش شما برام مهمه