tia_ra مدیر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 1310 عنوان کمد مدرسه | مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 19 پست خانوما من خواهرم کلاس هفتمه ، امسال مدرسشون کمد مثل مدرسه خارجیا گرفته و سالانه 1 میلیون برای اجاره کردنش باید بدیمخیلی زیاد نیست بنظرتون؟؟ آخه خودش هم خیلییی داره میگه که میخوام و همه بچه ها گرفتن 1403/07/18 | 16:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tia_ra مدیر استارتر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 1310 سلام خوبیدعذر میخوام تو تاپیکتون اومدم یه جا دیدم نوشته بودید مدیریت بازرگانی میخونید منم قبول شدم و ... سلام عزیزدلمخواهش میکنممفوق العادس و بشدت آینده دار هستچون حتی هوش مصنوعی هم نمیتونه جاشو بگیرهتوی ایران بازار کار فوق العاده ای داره و حتی اگه که بخواین مهاجرت کنین خیلیییی راحت میتونین مهاجرت کنینرشته ایه که همیشه براش کار هست
ساحل_دریایی عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 17615 سلام عزیزدلمخواهش میکنممفوق العادس و بشدت آینده دار هستچون حتی هوش مصنوعی هم نمیتونه جاشو بگیرهتوی ا ... سلام خیلی ممنونمخداروشکرخیلی استرس داشتم نکنه دارم اشتباه میکنم و..هم آزاد آوردم هم پیام نور بازم خیلی ممنونم امیدوارم همیشه سلامت و موفق باشی♥️💚 🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
tia_ra مدیر استارتر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 1310 سلام خیلی ممنونمخداروشکرخیلی استرس داشتم نکنه دارم اشتباه میکنم و..هم آزاد آوردم هم پیام نور بازم خی ... عزیزمیمن آزاد آوردم آزاد تهران مرکز رفتم خیلیییی دانشگاه خوبیه
ساحل_دریایی عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 17615 عزیزمیمن آزاد آوردم آزاد تهران مرکز رفتم خیلیییی دانشگاه خوبیه عالیه من آزاد قزوین اوردمموفق باشید 🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
tia_ra مدیر استارتر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 1310 عالیه من آزاد قزوین اوردمموفق باشید ممنونم عزیزدلم همچنین