2777
2789
عنوان

کمد مدرسه

192 بازدید | 19 پست

خانوما من خواهرم کلاس هفتمه ، امسال مدرسشون کمد مثل مدرسه خارجیا گرفته و سالانه 1 میلیون برای اجاره کردنش باید بدیم

خیلی زیاد نیست بنظرتون؟؟ آخه خودش هم خیلییی داره میگه که میخوام و همه بچه ها گرفتن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما ماهیانه ۷۰ هزار میدادیم کوچیکا 

بزرگا هم ۱۵۰ هزار 

چوبیا و فلزی ها یه خورده اختلاف قیمت داشتن

اولش هم یه هزینه ودیعه که آخرش پس میدادن

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

ما ماهیانه ۷۰ هزار میدادیم کوچیکا بزرگا هم ۱۵۰ هزار چوبیا و فلزی ها یه خورده اختلاف قیمت داشتناولش ه ...

همون ۹ ماه برن مدرسه ماهی ۱۵۰ حدودا یک ملیون و سیصد میشه 

زیاد به چشم نمیاد اگه ماهیانه بگیرن

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

کاش مدرسه ماهم داشت ۵ میلیون میدادم😭

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

تهران هستیم

متاسفانه مدرسه ها بین دانش اموزان چشم و همچشمی شده

اگر میدونید کمد نیازشه بگیرید 

اگر میدونید‌نیاز‌نیست نگیرید

یاد بگیره جاهایی ک واقعا چیزی نیاز نیست ب دوستانش نگاه نکنه هرکاری کرد انجام بدن

«گر صبرکنی‌ز‌غوره حلوا سازی»
کاش مدرسه ماهم داشت ۵ میلیون میدادم😭

عزیزمممم

اینا چون مدرسشون موضوعی هستش یعنی برای هر درس میرن سر یه کلاس دیگه ، اذیت میشدن که کیف رو همش جابه جا کنن برای همین گرفتن

سلام خوبید

عذر میخوام تو تاپیکتون اومدم یه جا دیدم نوشته بودید مدیریت بازرگانی میخونید منم قبول شدم و میخوام برم آزاد و..

بنظرتون رشته خوبی هست؟

آینده خوبی داره اگه تلاش کنم و..

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم